SEKS NA EKS: 10 rečenica koje će ga odmah uzbuditi!

I oko njih je potreban trud, a i, baš kao i na nas, na njih deluju određene rečenice. Izdvajamo 10 rečenica od kojih će mu proključati krv, naravno, ako ih izgovorite u pravo vreme…

1. Imam iznenađenje za kasnije.
Ovim ćete mu odmah zaintrigirati maštu i jedva će čekati da dođe kući! Još ako tako nešto izgovorite senzualnim glasom i uz polu osmeh, poludećete!

2. Danas se ja brinem o tebi.
Uh, svaki muškarac obožava da čuje ovako nešto! Ovakva izjava će mu ubaciti raznorazne scenarije u glavu, i vrlo je verovatno da ni o čemu drugom neće moći da misli ostatak dana!

3. Jutros si divno mirisao.
Ispratile ste ga na posao, i šaljete mu poruku ovakvog sadržaja u toku radnog dana? Pun pogodak! Znaće da mislite na njega i da uživate u tom razmišljanju… a tako nešto će ga jako uzbuditi!

4. Nabacivao mi se danas onaj konobar iz kafića u zgradi.
Vrlo je verovatno da će u njemu proraditi ljubomora, muški ego, a i bes jer ne dozvoljava da vas iko drugi ima/gleda sem njega!

5. Donesi večeras flašu vina?
Ovako nešto će mu podstaći razmišljanje u pravcu sveća, čipkanog veša, sjajne večere i nezaboravnog seksa. Sve dobre stvari počinju čašom vina, zar ne?

6. Zar ne izgledam sjajno u ovome?
Muškarci obožavaju žene koje su svesne svoje lepote! Kada mu pokažete da ste svesne koliko dobro izgledate, shvatiće da ne sme da vas uzima zdravo za gotovo. Plus, skrenućete mu pažnju i podsetiti ga da vas pogleda kao kada ste se tek upoznali – sa puno požude i nestrpljenja!

7. Ne mogu da prestanem da mislim o onom putu kad si___________.
Sasvim obično popodne, on je na poslu, vi ste na poslu… stiže mu poruka u kojoj ga podsećate na onaj ludi seks od pre neki dan. Šta mislite da će biti njegova reakcija? Odlepiće, naravno!

8. Trebaš mi.
Ko ovo ne voli da čuje?

9. Nedostajao si mi.
Ako mu ovako nešto govorite dok su vam ruke oko njegovog vrata a pogled uprt pravo u zenice, ima da vas baci na krevet i ne da vam da iz istog izađete satima!

10. Hvala.
Jedno jednostavno ''hvala'' će ga oduševiti. Retko šta je tako seksipilno kao žena koja ceni svog muškarca i njegov trud oko nečega.