Marko Milićev: Ja sam taj ubica, ali na slobodi su gore ubice od mene

Ubrzo je Milićev, vozač „kantrimena” kojim je 25. jula usmrtio Luku Jovanovića (21), nastavio: "Ali, na slobodi su gore ubice od mene".

Milićev je to izgovorio vidno potišten, a takav je bio od kada su ga još u Pekingu preuzela tri pripadnika srpske policije - dva pripadnika Protivterorističke jedinice (PTJ) i jedan operativac Beogradske kancelarije Interpola. Policajci nisu s njim razgovarali, a on je tokom leta od Pekinga preko Moskve do Beograda ćutao utučen i pognute glave.

Saslušanje Milićeva kod sudije za prethodni postupak Trećeg osnovnog suda samo povodom određivanja pritvora pomereno je za danas, a juče je u tužilaštvu saslušana, na lični zahtev, osumnjičena Bojana Petrović, koja se do sada branila ćutanjem i navela da nije prijavila Milićeva "iz straha" i da se sada kaje. U pritvoru su i Milićevljev kum Bratislav Vesović, Tamara Bogdanović, Nikola Lepen, Dana Manevski, Saša Janković, Bojana Petrović i Milica Novaković koji se terete za pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još