Marko Milićev: Ja sam taj ubica, ali na slobodi su gore ubice od mene

0

"Ja sam taj ubica", rekao je Marko Milićev i zbunio policajce iz PU Beograd koji su na Aerodromu "Nikola Tesla" imali zadatak da zvanično potvrde njegov identitet posle preksinoćnog izručenja iz Kine.

Ubrzo je Milićev, vozač „kantrimena” kojim je 25. jula usmrtio Luku Jovanovića (21), nastavio: “Ali, na slobodi su gore ubice od mene”.

Milićev je to izgovorio vidno potišten, a takav je bio od kada su ga još u Pekingu preuzela tri pripadnika srpske policije – dva pripadnika Protivterorističke jedinice (PTJ) i jedan operativac Beogradske kancelarije Interpola. Policajci nisu s njim razgovarali, a on je tokom leta od Pekinga preko Moskve do Beograda ćutao utučen i pognute glave.

Saslušanje Milićeva kod sudije za prethodni postupak Trećeg osnovnog suda samo povodom određivanja pritvora pomereno je za danas, a juče je u tužilaštvu saslušana, na lični zahtev, osumnjičena Bojana Petrović, koja se do sada branila ćutanjem i navela da nije prijavila Milićeva “iz straha” i da se sada kaje. U pritvoru su i Milićevljev kum Bratislav Vesović, Tamara Bogdanović, Nikola Lepen, Dana Manevski, Saša Janković, Bojana Petrović i Milica Novaković koji se terete za pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela.

Izvor: 24 sata

Foto: MUP Srbije

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.