Ministar Stefanović: Policija i dalje traga za "kantrimenom"

On je rekao novinarima da ne zna šta će biti konačan ishod potrage, jer to niko ne može da predvidi izrazivši nadu da će policija zaključiti šta se sa tim automobilom dogodilo.

"U svakom slučaju potrudili smo se da i bez toga izgradimo čvrst slučaj i dalje je na tužilaštvu i sudu da taj slučaj privedu kraju", rekao je on.

Nebojša Stefanović i ambasador Švedske u Beogradu Krister Asp prethodno su na Kriminalističko-policijskoj akademiji otvorili Centar za forenzičku obuku.
Milićev je u nedelju uveče, nakon deportacije iz Kine, uhapšen na aerodromu Nikola Tesla i smešten u Okružni zatvor u Beogradu.

Treći osnovni sud odlučio je danas da Milićev ostaje u pritvoru, a pritvor do 30 dana mu je odredjen 19. avgusta dok je još bio u bekstvu.

Saslušanje Milićeva u Trećem osnovnom tužilaštvu koje vodi istragu protiv njega i njegovih pomagača u prikrivanju krivičnog dela biće održano do kraja nedelje.

Milićevu je pritvor određen 19. avgusta kada je za njim raspisana i Interpolova poternica jer je bio u bekstvu, po kojoj je 29. avgusta uhapšen u Kini.

Izvor: Blic

Pogledajte još