NIJE JEFTINA ZA ODRŽAVANJE: Soraja ulaže 1000 evra mesečno u sebe!

Zarađuje od 500 do 1.000 evra za spot, od 50 do 300 za promocije

Soraja Vučelić (28) svojim provokativnim selfijima svakodnevno golica maštu muškaraca, ali s obzirom na to da život u Srbiji nije jeftin, postavlja se pitanje koliko li tek košta održavanje onakvog tela.

Poznato je da je pre nekoliko godina ugradila silikone u grudi, što staje 3.000 evra i da je svoje zube zamenila porcelanskim, što opet košta 3.000 evra.

– To su dugoročna ulaganja, koja bi samo trebalo održavati. Iskreno, meni najviše para ode na auto. Ne idem kod nutricioniste, trudim se da se hranim zdravo. U skladu s tim, ne jedem po restoranima brze hrane i izbegavam slatkiše – kaže Soraja.

Možda ne jede brzu hranu, ali ako se uzme u obzir da jedan ručak u restoranu u najboljem slučaju košta 1.000 dinara, to na mesečnom nivou nije malo.

Teretana je neizostavna, slaže se Soraja, ali ni to nije jeftino. Kako smo saznali od trenera Nemanje koji drži individualne treninge, cena jednog termina se kreće od 10 do 30 evra.

– Takav trening traje uglavnom sat vremena. U zavisnosti od centra do centra, nekada je i članarina uračunata u to, a nekada se plaća posebno. Ukoliko želite da izgledate stvarno dobro, potrebno je od dva do tri treninga nedeljno – objašnjava naš sagovornik.

Kako Soraja nema ni gram celulita, ona je verovatno redovna na treningu, što u najboljem slučaju može da izađe 60 evra nedeljno, ako se na to dodaju i kozmetički tretmani cifra se povećava za najmanje 200 evra mesečno.

Skoro pa idealno
Soraja Vučelić je na našoj estradi najbliža savršenim proporcijama, 90-60-90. Njene mere su 94-62-96. Visoka je 178 cm, a teška 58 kilograma.

– Mislim da je malo neumesno pričati o ciframa danas. Ulažem u kozmetiku, ali ne koristim onu preskupu, to može da izađe oko 200 evra mesečno, sa sve kozmetičarem. Feniram se nekoliko puta nedeljno, možda mi 50 evra ode na to – kaže starleta. Ima i nadograđenu prirodnu kosu, koja košta 1.000 evra, što takođe spada u dugoročna ulaganja.

Nadlanu / Izvor: Blic