Zbog ovih sedam razloga ni Dženifer Aniston nije odolela "piletini"!

1. U fokusu ste
Stariji muškarci možda već imaju karijeru i svoje interese koji ih vesele, ali i stvaraju stres, mlađima ćete možda biti više u fokusu. Ako ništa drugo, biće impresioniran vašim postignućima i načinom na koji radite, planirate i odrađujete sve životne obaveze. Budući da ste stariji, logično je da imate više iskustva u svemu.
2. Dokazuju se
Budući da su svesni toga da imate više iskustva u svemu, rado će se dokazivati, jer žele da pokažu kako su jednako uspešni, pametni i razumeju sve vaše potrebe. A to znači samo jedno – uvek će hteti da vam ugode.
3. Puni su energije
Ako vam se izlazi u subotu uveče i želite da plešete celu noć, veće su šanse da ćete to doživeti s mlađim frajerom. Desetak godina razlike za oba pola jednostavno znači mnogo. I žene i muškarci na primer u 40-im imaju manje energije nego oni u 30-im. Zato je logično da ćete s mlađim muškarcem biti aktivniji ako to želite.
4. Bez prtljaga iz prošlosti
Velike su šanse da je muškarac iznad 35 godina bio u barem jednoj vezi koja mu je slomila srce pa se posle toga teško prepušta i boji se obaveze. Kako objašnjava news.com.au, žene koje su iskusile i održale vezu s mlađim muškarcem kažu da im je lakše da se povežu jer nemaju prtljag iz prošlosti.
5. Vole da eksperimentišu
Mlađi muškarci jednostavno su - mlađi. A to znači da su otvoreniji za nove stvari i da će rado eksperimentisati, bilo da se radi o nekom novom sportu ili neobičnom restoranu. A zajedno s time znači da ćete i sami iskusiti više stvari i doživeti iskustva zbog kojih ćete se osećati živahnije nego ikad pre.
6. Cene vas
Ako ste u vezi s mlađim muškarcem, imate mnogo da mu ponudite emocionalno, finansijski pa i samim životnim iskustvom. Zbog toga će vas izuzetno ceniti i pamtiti sve što mu govorite, jer zna da ste iskusniji. Upravo zbog toga, osećaćete se voljeno i cenjeno.
7. Koliko ono godina imate...?
S mlađim muškarcem sigurno ćete biti aktivniji, a to će vas na kraju krajeva i podmladiti. Osim toga, njihov pogled na život obično je jednostavniji, a kada se stvari ne komplikuju, sve je lakše.
izvor: tportal

Pogledajte još