Heineken vas poziva u avanturu: Otkrijte svoj grad sa „Cities of the world“ kampanjom

„Grad" je priča o čoveku koji kreće u avanturu kako bi vratio izgubljene vizitkarte prelepoj ženi po imenu Eva. U reklami, svaka kartica otkriva glavnom liku iznenađujuća i skrivena mesta u gradu, podržavajući ideju da pravi svetski muškarac nikada ne bi trebalo da prestane da istražuje svoje urbano okruženje. TV spot je takođe podsetnik da svaki veliki grad među svojim soliterima i svetlećim reklamama, nudi i beskrajnu avanturu.

„Svesni smo da oni koji piju Heineken prate najaktuelnija dešavanja u svojim gradovima, ali da nekad nisu spremni da odstupe od svoje svakodnevne rutine kako biistražili neočekivano“, rekla je Sofija Eftimovski-Božović, Heineken brend menadžer.

„Naš cilj je da ih sa „Cities of the world“ kampanjom inspirišemo da promene svoje ustaljene navike kako bi otkrili i otključali tajne svojih gradova.“

U okviru kampanje „Cities of the world“, Heineken je lansirao i niz specijalno dizajniranih boca limitirane serije, a svaku karakteriše naziv jednog od šest svetskih gradova: Njujork, Šangaj, Berlin, Amsterdam, London i Rio de Žaneiro.

Na našem tržištu Heineken je lansirao i ekskluzivnu bocu sa nazivom našeg glavnog grada, kao jedne od atraktivnijih i uzbudljivijih destinacija na mapi sveta. Beograd u sebi spaja originalnu zabavu, mističnost i avanturu i time opravdava svoje mesto na prestižnoj listi svetskih metropola.

Od sredine septembra do kraja novembra, najbolji učesnici u kvizu o poznavanju svetskih metropola, na zvaničnoj Heineken internet stranici imaće mogućnost da, u našoj prestonici, kroz nesvakidašnju avanturu upoznaju šest svetskih gradova.

Kompletna verzija spota „Grad“ pogledajte ovde:

(old_image) Izvor: nadlanu

Pogledajte još