PITALI SMO ŽENE: Zašto je dobro biti s mlađim frajerom

Evo oko kojih su se stvari složile…

1. U fokusu ste

Stariji muškarci možda već imaju karijeru i svoje interese koji ih usrećuju, ali i stvaraju stres. Mlađima ćete možda biti više u fokusu. Ako ništa drugo, biće impresioniran vašim postignućima i načinom na koji radite, planirate i odrađujete sve životne obaveze. Budući da ste stariji, logično je da imate više iskustva u svemu.

2. Dokazuju se

Budući da su svesni toga da imate više iskustva u svemu, rado će se dokazivati, jer žele da pokažu kako su jednako uspešni, pametni i razumiju sve vaše potrebe. A to znači samo jedno – uvek će hteti da vam udovolji.

3. Puni su energije

Ako vam se izlazi u subotu uveče i želite da igrate celu noć, veće su šanse da ćete to doživeti s mlađim frajerom. Desetak godina razlike za oba pola je, jednostavno, puno. I žene i muškarci u 40-ima imaju manje energije nego oni u 30-ima. Zato je logično da ćete s mlađim muškarcem biti aktivniji ako to želite.

4. Bez prtljaga iz prošlosti

Velike su šanse da je muškarac iznad 35 godina bio u barem jednoj vezi koja mu je slomila srce pa se nakon toga teško prepušta i boji se obaveze. Kako objašnjava news.com.au, žene koje su iskusile i održale vezu s mlađim muškarcem kažu da im je lakše da se s njima povežu jer nemaju nikakvog bola iz prošlosti.

5. Vole da eksperimentišu

Mlađi muškarci su jednostavno – mlađi. A to znači da su otvoreniji za nove stvari te da će rado eksperimentisati, bilo da se radi o nekom novom sportu ili neobičnom restoranu. A zajedno s time znači da ćete i sami iskusiti više stvari te doživeti iskustva zbog kojih ćete se osećati živahnije nego ikad pre.

6. Cene vas

Ako ste u vezi s mlađim muškarcem, imate da (mu) ponudite mnogo u emotivnom smislu, finansijskom pa i životnom. Zbog toga će vas izuzetno ceniti i pamtiti sve što mu govorite, jer zna da ste iskusniji. Upravo zbog toga, osećaćete se voljeno i cenjeno.

7. Koliko ono godina imate…?

S mlađim muškarcem sigurno ćete biti aktivniji, a to će vas na kraju krajeva i pomladiti. Osim toga, njihov pogled na život obično je jednostavniji, a kada se stvari ne kompliciraju, sve je lakše.

Nadlanu/portaloko.hr