Vaša harizma je određena horoskopom: Saznajte čime osvajate ljude!

OVNOVI privlače naglo, brzo i pomalo sirovo, ali je njihova harizma jednostavna, gotovo naivna. Oni vas mogu vući ka jednom cilju i bez tajanstvenosti stremiti ka istom.

Oni BIKOVI koji su harizmatični drugima pre svega pružaju osećaj sigurnosti i to veže ljude.

Harizmatični BLIZANCI su fantastični govornici koji vas potpuno zaokupe svojom govorničkom sposobnošću tako da se pretvorite u pokornog slušatelja, a onda i obožavatelja.

RAKOVI su uvek omiljeni u društvu, jer je Mesec njihov vladar. Ta vrsta popularnosti ne mora nužno biti povezana s harizmom. Osobe rođene u ovom znaku su pune razumevanja za druge ljude.

LAVOVI obožavaju da im se drugi dive i svoju harizmu najčešće koriste kako bi zadobili pažnju i odobravanje. Znaju biti naporne ličnosti koje pažljivo odmeravaju svaki svoj potez, te sagledavaju kakav je njihov povratni uticaj, odnosno kakav su učinak izazvali kod drugih.

DEVICE koje imaju harizmatične aspekte dobro pripremaju svoje nastupe, prouče svaki detalj i paze na svaku sitnicu. One su dobro organizovane, a privlače šarmom.

VAGE su toliko fine, da je njihova harizma uvek povezana s lepotom ili diplomatijom. Ukoliko postanu svesne svoje privlačnosti, one će je koristiti na vrlo mudar način, a da bi zadobile pažnju najčešće je dovoljno da se samo osmehnu.

ŠKORPIJE su klasičan primer harizmatične osobe koja privlači na tajanstven način i ne pada joj na pamet da otkrije što joj je na umu. Po njihovu okolinu nije dobro ako su destrukrivne osobe, jer će se teško moći nositi s tom razornom prirodom.

Harizmatični STRELAC je spontana duša koja svojim neposrednim nastupom zadobija pažnju drugih. U njegovom prisustvu ne osećate nikakve tenzije, jer je ugodan sagovornik i prijateljski je nastrojen.

JARAC je takođe među znakovima koji imaju jaku harizmu, pred kojom ostajete bez daha i pokorno je sledite. Saturn u ovom slučaju ne ostavlja drugu mogućnost, a čvrstinom koju poseduje vodi vas ka cilju bez odustajanja.

VODOLIJE poseduju harizmu koja deluje po principu magneta. U odnosima s drugima su toplo-hladni, zbunjuju, ali i privlače, ne možete ih dokučiti, pa vas još više privlače kako biste otkrili o čemu se zapravo radi. Ovo je već svemirska harizma koju je zaista teže objasniti.

RIBE koje su harizmatične deluju uglavnom na principu zavođenja, lepote, zaslepljenosti nekim tajanstvenim, ali neodoljivo privlačnim unutrašnjim svetom kojim zrače. Ovo je harizma opijanja i obmanjivanja kojom vlada Neptun.

PortalOko

Pogledajte još