Barthelemy Vincent / Youn Caro (Paris/Fr) / Lebowski

YOUN CARO
Preselivsi se u Pariz, zaljubljuje se u elektronsku muziku i postaje okoreli clubber. On se brzo odlučuje da stane iza DJ pulta i pokrene kolektiv “Chats Perches”, kako bi se probudile pariske noći, nudeći underground zabave na neobičnim mestima (Tour Montparnasse, Parti – cruise itd…).
Aktivan na muzičkoj sceni i obećavajući talenat mu omogućava da se brzo nađe u mnogim klubovima (Badaboum, Terrassa, Cocobeach, Batofar, Maxim…) i kao organizator besplatnih žurki (RaveEvolution), kao i rezidentura u jednom od najboljih klubova u prestonici (Take Me Out).
Nedavno, on je imao priliku da svoju muziku predstavi u nekoliko gradova širom sveta, kao što su Barselona (Sonar OFF2012), London, Buenos Aires, Šangaj, Sidnej ili Tunis..
To mu je omogućilo da deli dekove sa umetnicima kao što su DJ T, Laura Jones, Cesar Iannelli, CMerveille, Alex Niggemann, Andre Crom, Fabio Ghloe..

https://soundcloud.com/chats_perches/sets/youn-caro-mixes

BARTHELEMY VINCENT
Svi ga znamo, praktično domaćin i rezident, na relaciji Pariz-Beograd, nezaobilazna stanica kad je u gradu i druga kuća – 20/44
https://soundcloud.com/vince-from-b

LEBOWSKI
http://www.mixcloud.com/Lebowski/

https://www.facebook.com/groups/Klub20kroz44

Foto: Promo

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.