Znate li ko je ova plavuša? O njenom životu će se pisati knjiga!(VIDEO)

Nekada, već davne 1985. godine se pevalo po svadbama, a u rukama držao svežanj novčanica...

Bez preteranih emocija, jer posao je posao zar ne? Do danas je Ova dinamična plavuša snimila mnoge hitove, ali je svom osnovnom poslu dodala još jedan, te je postala i ponosna vlasnica kafane gde nastupaju njeni prijatelji iz sveta estrade, gde se dobro jede i pije i gde dan traje duže nego bilo gde drugde.

Spajali su je, a i ona se nije libila da javno prizna, sa mnogim poznatim i nepoznatim muškarcima, iza nje su učešća u rijalitiju, teške teči koje su pale po raznim emisijama, a i neke kavge koje su se dešavale kad se kamere isključe, a zli jezici sve notiraju...

Kažu da je tajni dosta, da su neke zaista mračne i da će mnogi biti uzdrmani pričom kada se bude pojavila, jer kada si u tom svetu i baviš se poslom koji je estrada, sve se dozna i svašta se desi... Za neke su to bila Dobra Stara Vremena, a za neke i ne baš!

Zorica Marković je sa jednim svojim prijateljem, koji je novinar, dogovorila da mu ispriča sve svoje dugo skrivane tajne koje će on opisati u knjizi o njenom životu i radu.

- Mom prijatelju Nebojši počela sam da pričam svoj život, a on će to preneti na papir. To će biti sublimat celog mog života crno na belo. Biće kao Petrijin venac, ispričane najgore situacije u mom životu - kaže Zorica.

Koliko ćemo čekati na knjigu i da li će zaista biti poput “Petrijinog venca”, iskreno, strašno a ipak tako puno emocija i ljubavi? Da li će se Zorica zaista potpuno otvoriti ili ćemo dobiti “našminkanu” verziju njenog života? Dok čekamo da se napiše ta životna priča, podsetimo se kako je bilo davne 1985. godine...

A ovde su se dešavale neke "stolice" i umalo tuča...

autor: nadlanu

Pogledajte još