Ako ste u vezi sa mlađim muškarcem i želite da ga zadržite obavezno pročitajte ovo

Prva stvar na koju treba obratiti pažnju jeste vaš izgled. Pre svega i bez obzira na sve on i dalje igra glavnu ulogu u ovakvoj vezi. Birajte samo onu šminku koja će vas podmladiti. Vodite računa o svojoj koži, koristite kreme, tretmane koji će samo produžiti vašu mladost. Jedite zdravu hranu, koja će ne samo ulepšati vašu figuru, nego i imati pozitivni uticaj na vašu kožu.

Ne zaboravite na intimnu stranu vase veze.
Romantične večeri sa ukusnim jelima će ugasiti glad vašeg partnera, ali i pokazati da ste divna domaćica. Budite mudri, pokušajte da ne pokazete sve svoje, ranije stečeno, seksualno iskustvo. Malo ženske lukavosti i genijalnosti i partner nikad neće pogledati na bolju mladju rivalku.

Zbog razlike u godinama mogu se javiti konflikti sa roditeljima sa strane muža ili žene. Ne obraćajte pažnju na to, učinite sve da održite dobre odnose sa roditeljima obe strane.
Ako je prisutna razlika u godinama onda će se i krug prijatelja razlikovati po starosti. Nije potrebno da se insistira na tome da mladji muškarac uvek bude prisutan na vašim ženskim skupovima. Nemojte se odupirati njegovoj želji za komunikacijom sa njegovim prijateljima.

Nema potrebe da previše brinete o svom partneru, niste njegova majka. Neka vas muškarac bude glava porodice, dajte mu podršku i mogućnost za sopstvene odluke. Ako muškarac zeli da bude otac, ne odlazite ovo. Sa rodjenjem deteta zaboravićete na svoje godine. Najvažnije je da se ne koncentrisete na svoje godine, jer najvažnija stvar nije to nego – ljubav, strast i razumevanje!

Izvor: Uspešna žena