Da ne verujete: Ušunjala se kod komšije i silovala ga dok je spavao!

Protiv 26-godišnje Šanti Gilman (26) iz Sijetla podignuta je optužnica zbog silovanja pet godina starijeg komšije, čije ime policija nije objavila.

Naime, kada se mladić vratio sa rođendana svog prijatelja i utonuo u san, devojka je upala u njegov stan.

“Čim je došao kući, zaspao je jer je iza njega bio dug dan. Probudio se u dva ujutru i na sebi je ugledao 170 centimetara visoku i 108 kilograma tešku devojku”,stoji u policijskom izveštaju koji je potpisao detektiv Rodžer Išimitsu.

Rekao joj je da se skloni, ali ga je ona ignorisala pa se nekako sam izvukao.

Uspeo je da je istera iz stana. Zatim je otišao u bolnicu kako bi ga pregledali kao žrtvu seksualnog napada.

Za sada nije poznato kako je ova žena, koja već ima policijski dosije zbog pokušaja pljačke i krađe automobila, ušla u njegov stan. Komšija ju je opisao kao narkomanku.

Šanti je na policijskom ispitivanju rekla da se ničega ne seća, pa ni svog navodnog boravka u žrtvinom stanu, niti seksa s njim. Rekla je da pati od mentalne bolesti, kao i da ima manično depresivnu psihozu, rekao je detektiv Išimitsu.

U bolnici su na osnovu poređenja tragova DNK pronađenih na silovanom muškarcu utvrdili da je između njih dvoje zaista došlo do seksualnog odnosa.

Šanti je optužena za silovanje i napad na žrtvu koja nije bila u stanju da pristane na seksualni odnos jer je bila fizički bespomoćna.

Inače, ona se poslednji put oglasila na Fejsbuku početkom avgusta kada je objavila da je već 31 nedelju u drugom stanju. Osim deteta koje je bilo na putu, napadačica ima još dvoje dece.

Detektivi u Sijetlu priznaju da nije neuobičajeno da muškarci prijavljuju silovanje.

“Statistički gledano, nije tipično da je žena ta koja je agresivna,ali mi radimo tako da svako treba da snosi odgovornost za svoja dela. Zakon je jednak za oba pola i optužićemo svakoga ko počini zločin”, izjavio je detektiv Dru Fauler, za lokalnu televiziju KOMO.

Izvor: Alo

Pogledajte još