Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 15. septembar – nedelja 21. septembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Ovnovi će ove nedelje biti okupirani ljubavnim događajima, pa bi neki mogli da započnu novu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u vezi drže glavnu reč, ali partener neće biti tako popustljiv. Neki bi mogli da se zaljube u osobu sa kojom je moguća tajna veza.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje neće biti više toliko zabavljeni emotivnim odnosima. Oni koji su u vezi imaće utisak da je ona zapala u rutinu, a nekima će odgovarati trenutno mirnija situacija. Slobodnima će se nuditi više prilika, naročito ako se nađu na nekom putovanju.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizanci ove nedelje mogu osećati napetost u vezi koja se može nekada završiti i svađom. Ipak biće više prilika za razgovor sa partnerom i šansi da se strasti smire. Slobodni će imati povoljniji period u ljubavi i mogli bi nekog upoznati preko prijatelja.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi će ove nedelje biti tolerantni prema partneru, dok slobodni pripadnici znaka neće više imati tako povoljnu situaciju na ljubavnom planu da nekoga upoznaju ili započnu novu vezu, ali se nekima može dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi ove nedelje ulaze u emotivno povoljniji i dinamičniji period, pa će tako slobodni pripadnici znaka postati zaljubljiviji, a broj novih veza se moga bi se povećati. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati uzbudljiviji odnos sa više strasti i uzbuđenja.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Devicama će ove nedelje postati još zanimljivije na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube ili započniu novu vezu, dok će zauzete Device pokušavati da u svoju vezu unesu više strasti i emocija i više će se truditi oko partnera.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage ove nedelje mogu očekivati pozitivne promene na ljubavnom planu, a u emotivnim odnosima biće više optimizma. Veze koje su bile u krizi dobiće novu šansu, dok će slobodni pripadnici znaka imati više šansi da nekog upoznaju i da ili započnu novu vezu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Ove nedelje Škorpije će malo odahnuti, naročito ako su ih pratile tenzije na privatnom planu. Ipak i dalje će postojati mogućnost da u vezi sa partnerom bude nekih trzavica. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube ili započnu novu emotivnu vezu.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Za Strelčeve će ova nedelja biti povoljna na emotivnom planu, pa bi mnogi pripadnici znaka mogli nekog da upoznaju, ili uđu u novu ljubavnu vezu. Zauzeti pokušavaju da u svoju vezu unesu više zabave, što može pozitivno da utiče na odnos sa partnerom.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi će se ove nedelje više truditi da sa partnerom ostvare odnos sa više razumevanja, pa će nekada morati da otrpe i ono što ih kod njega bude nerviralo. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neko zančajno poznanstvo ili započeti novu vezu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije će ove nedelje želeti da u svoju ljubavnu vezu unesu više zabave i uzbuđenja, dok će se slobodni pripadnici znaka intenzivno družiti i izlaziti, pa nije isključeno da upoznaju neku osobu koja će im se dopasti, naročti ako budu na putovanju.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe ove nedelje mogu pokazitvati veći interes za druženje, pa bi se nekim slobondnim pripadnicima znaka moglo desiti značajno poznanstvo, naročito preko prijatelja. Zauzeti u vezi mogu osećati pojačanu nervozu, ali će se truditi da to prvaziđu.

conopljanews