Svedok napada na Zelenjaku: Uleteo sam u tuču da zaštitim Nemca (FOTO)

0

Novi detalji napada na Denisa Honiga, koji je u subotu u tri ujutro teško povređen u Brankovoj ulici u Beogradu.

Vlado Arsov je upozao grupu od dvadesetak stranaca, koji su želeli da odu na pljeskavicu. On ih je odveo u jedno mesto na Zelenom vencu. Tu se desio napad, u kome je teško povređen nemački državljanin Denis Honig. Kada je video kako napadaju Honiga, on se umešao u tuču i pokušao da odbrani mladića koga zna tek 20 minuta.

Na snimku sa sigurnosne kamere, na kome se vidi kako napadaju Denisa Honiga, vidi se i jedna osoba sa kapuljačom, koji istog trena nasrće na napadača.
Snimak možete da pogledate OVDE.

Vlado Arsov kaže da je on osoba sa snimka, koji je Honiga poznavao tek dvadeset minuta pre nego što je uleteo u tuču da ga zaštiti.

Neka budala prebila druga dok je kupovao pljeskavicu na ulici zato što taj “ne voli strance u Srbiji”… I sad sedim u Urgentnom jer on ima operaciju zbog unutrašnjeg krvarenja mozga – napisao je Vlado Arsov na svojoj Fejsbuk stranici.

On dodaje da se bacio na napadača koji je udario Honiga u glavu.

Ja čoveka nisam ni poznavao… Upoznali se sa njih 20-tak i hteli ljudi na domaću pljeskavicu…. – napisao je dalje Arsov.

Za brutalni napad na nemačkog državljanina na Zelenom vencu u Beogradu osumnjičen je 22-godišnji S. V. iz Beograda.

Nemački državljanin D.H. (27), napadnut je na Zelenom vencu gde je zadobio teške telesne povrede, probudio se posle operacije u Urgentnom centru, a zvaničnici Srbije i nevladine organizacije oštro su osudile napad.

Izvor: Blic

Foto: Printskrin sa Youtube, Fejsbuk

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.