Večna mladost više nije samo san: Izbrišite godine sa svog lica zauvek

Ipak, kada ta prvobitna euforija prođe ponovo ćete primetiti one bore oko usana koje vas izluđuju (o onoj posred čela da i ne govorimo). Tu ni frizer čudotovorac ni najbolja šminka više ne pomažu.

Koža tokom celog života sa nama preživljava sve sreće i tuge, osmehe i suze. Ako je ne pazimo dovoljno, dođe vreme kada više nismo u mogućnosti da sakrijemo godine na svom licu. Namršteno čelo govori kako smo uvek ljuti, bore smejalice da se uvek smeškamo. Jer, znate kako kažu: „Bore na licu otkrivaju ko si i kakav ti je život”.

Ipak, ne mora sve da bude tako očigledno. Salon lepote „Miolift” nudi tretmane koji su apsolutni hit u anti-aging programima u svetu. Izgovor kako nemate dovoljno vremena da često posećujete kozmetičara zaboravite, jer vam za ovo neće biti potrebno mnogo vremena. Zapravo, samo u roku od 2-3 nedelje potrebno je da uradite nekoliko tretmana, a nakon toga dolazićete na održavanje jednom mesečno. Ništa veća obaveza od odlaska kod manikira ili frizera, a efekat je razoružavajući. Metode su brze i potpuno bezbolne.

Gospođa Anđela iz Beograda već 13 godina posećuje salon “Miolift”. Za nju vreme kao da je stalo, a njeni prijatelji kažu da je za više od decenije ostarila najviše tri godine.

S obzirom na to da redovno posećuje salon i tamo održava ovako blistav i svež izgled, dovoljno je da gospođa Anđela dolazi na jedan tretman mesečno.

Priroda posla kojim se bavimo umnogome određuje naš život i izgled. Noćni rad, duvanski dim i stres je sastavni deo života svakog muzičara. Ovaj muzičar iz Beograda rešio je da obriše tragove sa svog lica. I uspeo je! Nakon samo 10 tretmana!

Kolageno indukciona terapija DTS rolerima, samo je deo bogatog spektra usluga za podmlađivanje koje nudi salon lepote Miolift : mezoterapija bez igle, miolifting ili nehiruruško podmlađivanje koje se radi u različitim intezitetima u zavisnosti od godina, mezodermija, laseroterapija i duboka oscilacija. Stručno osoblje takođe radi i čišćenje lica i osvežavanje kože, kao i tretmane tela: kavitacija, radiotalasna terapija, LPG endermologija, Laser TRIACTIVE, Fiziomed, Elektrostimulacije mišića, Podizanje grudi – Nehiruški tretman i Aroma terapija, Kavijar pakovanje za telo.