PATULJCI ipak postoje: Ovo je snimak koji to dokazuje!

0

Video prikazuje sićušno stvorenje kako pretrčava iz kuhinje prema vrtu, a autorka snimka, izvesna Argentinka Silvija iz Santa Fea, je vlasniku kanala obećala još materijala…

Mog sina Bendžamina posećuju patuljci! Tako kaže poruka ispod videa objavljenog u aprilu na Jutjubu, a koji je zadnjih dana postao hit na društvenim mrežama. Bendžamin je često komunicirao s nevidljivim prijateljima, a imao je i naviku da se zavlači u ćoškove kuće. Suprug i ja smo mislili da je to normalno za njegov uzrast, a onda sam snimila ovo! Bendžamin se tog dana ponašao izrazito nervozno, a shvatila sam i zašto kada sam ugledala sićušno stvorenje koje je iza sebe ostavilo grozan smrad i gotovo ispraznilo bateriju iz mobilnog telefona – napisala je.

Silvia je dodala da se Benjamin s tim entitetima igra i danas (sada mu je pet godina), i da ta malena bića nisu agresivna, samo prilično smrdljiva i neugodna jer znaju da vrište usred noći.

Ono što je čudno je da ovaj video nije ismejan u komentarima i nazvan montažom, već su drugi ispirčali svoja slična iskustva sa ovim bićima. Imate li ih i vi?

Evo patuljka kako trči!

Izvor: telegraf.rs

Foto: printscreen/youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.