Fotografi tužili Žizel Bundšen i Toma Brejdija

NJUJORK, 23. septembra 2009. (Beta-AP) - Dvojica fotografa podnela su tužbu protiv Žizel Bundšen i njenog muža Toma Brejdija zbog toga što je njihovo obezbeđenje, kako tvrde, pucalo na njih tokom svadbe poznatog para.

U tužbi podnetoj okružnom sudu na Menhetnu, dvojica fotografa navode da su, iako nisu povređeni, pretrpeli fizičku i mentalnu patnju prilikom incidenta koji se zbio tokom slavlja početkom aprila u Kostariki. Fotografi traže milion dolara odštete. U tužbi se dalje tvrdi da su mladenci za zabavu angažovali nestručne čuvare iako su, kako se navodi, bili svesni da će taj događaj privući novinare.

Fotograf agencije Frans pres Juri Kortez i njegov kolega iz kostarikanskog dnevnika Dia Rolando Aviles tvrde da su ih telohranitelji Žizel Bundšen za dlaku promašili kada su pucali u njihov automobil nakon što su fotografi odbili da im predaju fotoaparate i memorijske kartice. U tužbi se ističe da dvojica fotografa nisu paparaci i da su dobili dozvolu jednog suseda da sa njegovog imanja "diskretno fotografišu" zabavu.

Pogledajte još