Dijana Janković više voli da jede nego da kupuje krpice!

Iako je krenula priču odatle da je boli kičma, da nekada ima problema sa istom, isto tako se pohvalila da fotelja sa masažerima rešava sve. U emisiji je priznala da hranu više voli nego krpice… i da je jako nervozna kada je gladna. Isto tako ne sumnjamo da je dobra u kuhinji jer je u emisiji Amidži šou dizajnerka Dijana pokazala da je prava domaćica, skuvala je kafu za ekipu ove popularne emisije i time opravdala sve negativne komentare da ne zna da barata u kuhinji.

Kada su stigli do garderobera i dela u kojem najviše uživa u kući, otkrila je da je plakala za kaišem, koji je upravo stigao sa revije pravo kod nje… Suze joj krenule kada je uspela da ga dobije.

Kada je mediji iznerviraju i krenu loše da pišu o njoj, ona vežba boks, udara u vreću i već za sat vremena bude joj bolje. Pored udaranja u vreću pop pevačica skinula je visoke potpetice i demonstrirala kako se trči na traci.

Pošto je ispratila ekipu kako dolikuje, ušla je u jedan pa u drugi auto koji su samo neki u nizu koje inače ona poseduje.

Srećna i zadovoljna Dijana uživa u braku sa IT stručnjakom Danijelom Rokvićem.