HOROR: Našao drugu ženu, pa zario nož u srce bivšoj supruzi!

Narušeni međuljudski odnosi nakon razvoda braka doveli su do velike tragedije u selu Kukunjevac nedaleko od hrvatskog grada Lipika. Ivan G (86) ubio je bivšu suprugu, nekoliko godina mlađu Milku.

Naime, starac je danas pozvonio na vrata svoje nekadašnje životne saputnice, odgurnuo i zario nož u srce, tvrde komšije.

Milka se nalazila u kući gde je pronašla utočište dok se ne okonča sudski spor oko zaostavštine koji su vodili. On je taj spor izgubio, a od svoje penzije nije joj plaćao naknadu za izdržavanje, iako je trebalo.

Nije ni izašao iz porodične kuće, kao što mu je sud naložio, a već nekoliko puta joj je pretio da će joj zagorčati život.

Kada je došlo do tragedije, niko nije čuo viku, a na mestu događaja brzo je pristigla policija. Jedan komšija je dodao da je video muškarca pre nego što ga je odvela policija i da je na odeći imao tragove krvi, javlja 034portal.hr .

Inače, Milka je njegova druga supruga, koju je isterao iz kuće nakon što je pronašao treću ženu, s kojom već živi preko pet godina.

Izvor: Alo

Pogledajte još