Seksi horoskop: Rakovi vole seks na stolu, a Lavovi...

Ovan
Za večne avanturiste i strastvene ljubavnike Ovnove najbolji seks je onaj žestoki, pa čak i pomalo agresivan. Najbolja poza za njih je “doggy style”, u kojem će žena ispred sebe staviti jastuk kako bi se naslonila, a njena glava bila u istom nivou kao i njen partner. Takođe, jastuk će poslužiti i za snažno stiskanje kojem su skloni.

Bik
Veliki hedonisti Bikovi vole poze koje im ostavljaju prostora za mnogo fizičkog kontakta, a istovremeno ne zahtevaju veliki fizički napor kako bi seks trajao što duže. Idealna poza je ona u kojoj partnerka leži na leđima sa jastukom ispod guze kako bi joj karlica bila povišena. Muškarac kleči priljubljen iznad nje i stavlja njene noge na svoja ramena.

Blizanci
Znatiželjni i promenjivi pripadnici ovog znaka skloni su eksprimentisanju i čestom menjanju poza u seksu, ali najbolje im odgovara poza u kojoj oba partnera leže priljubljenih tela , tzv. školjka. Partnerka leži na trbuhu sa skupljenim nogama i rukama, dok muškarac leži na njoj s raširenim nogama. U ovoj pozi trenje je veliko, pa seks obično i kratko traje, ali donosi puno užitka.

Rak
Vrlo senzualni pripadnici ovog znaka kojima je seks ne samo fizičko već i duboko emotivno iskustvo obožavatelji su nesvakidašnjih poza. Idealna pozicija za njih je ona u kojoj žena sedi na ivici stola, dok muškarac stoji i rukama pridržava njene noga u vazduhu. Prednost ove poze je što se partneri sve vreme gledaju u oči.

Lav
Pripadnici ovog znaka vole poze u kojima se ističe bliskost s partnerom, a naročito one u kojima osete svaki pokret svog i partnerovog tela. Zato je za njih idealna poza u kojoj oba partnera sede, bilo na stolici ili rubu kreveta, a muškarac rukama pridržava partnerku za guzu dok ona diktira ritam.

Devica
Pripadnici ovog znaka ljubitelji su igrica dominacije i neobičnih poza. Vole pozicije u kojima vide veliki deo partnerovog tela, a odlična za njih je ona u kojoj je žena na muškarcu, ali tako da je leđima okrenuta od njegovog lica i on ima pogled na njenu guzu i sam čin seksa. Najviše strasti ipak će izazvati poze u kojima on stoji i rukama pridržava partnerku naslonjenu na zid.

Vaga
Pripadnici ovog znaka velike su estete i zaljubljenici u ljudska tela i formu, zbog čega vole seks u blizini ogledala. Idealna seksualna pozicija za njih je misionarska u kojoj je žena na vrhu. Muškarac se takođe može pridignuti iz ležeće pozicije i približiti lice njenim grudima.

Škorpija
Poznati ljubavnici u Zodijaku veliku pažnju posvećuju seksualnom istraživanju, a iako su im drage mnoge poze, ona u kojoj je zadovoljstvo najveće je poza 69. Ona omogućuje istovremenu oralnu stimulaciju oba partnera. Draže su im one poze u kojima muškarac diktira tempo seksa, poput “obične” misionarske.

Strelac
Impulsivni pripadnici ovog znaka vole da obaraju rekorde u seksu. Poza koja im najviše odgovara je “kašika”, u kojoj oba partnera leže na boku s time da on leži iza nje i prodire odpozadi. Ako ona skupi noge, pojačava se trenje i prijatnost za njega, a istovremeno i bolje stimulacija klitorisa i G tačke. Takođe, muškarac može slobodnom gornjom rukom dodatno da stimuliraše klitoris.

Jarac
Pripadnici ovog znaka su naizgled hladnokrvni, ali su u seksu strastveni ljubavnici. Najviše im odgovara poza u kojoj je žena gore, sedi ili čuči na partneru, a on joj pomaže svojim rukama da zajedno uhvate idealan tempo.

Vodolija
Kao Jarčevi i Vodolije su takođe ljubitelji seks-pozicija u kojima je žena dominantna. Partner treba da leži ili sedi na ivici kauča skupljenih nogu dok žena treba da sedne na njega tako da mu je okrenuta licem i da ga nogama obgrli oko bokova.

Ribe
Strastvene i senzualne Ribe vole egzibicije u krevetu, ali i na svim dostupnim komadima nameštaja. Vole poze koje su slične klasičnoj “kučećoj pozi”. Na primer, poza u kojoj je žena rukama oslonjena na pod, dok joj je zadnjica podignuta, a muškarac stoji uspravno. Oni veće fizičke spreme mogu isprobati čak i sličnu pozu u kojoj će njene noge podići u vazduh.

24sata.hr

Pogledajte još