MILIGRAM - ulaznice u prodaji!

Od četvrtka, 18. septembra, ulaznice se mogu nabaviti po cenama od 1000, 1500, 2000 i 2200 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Po mnogo čemu ovaj koncert će se razlikovati od svega do sada viđenog kod nas, posebno u scensko-muzičkoj produkciji, biće tematski inspirisan i pružiće jedan potpuno novi doživljaj muzike kod nas. Za samo dve godine, beogradski bend Miligram je napravio pravu “pometnju” na muzičkom tržištu celog Balkana. Kombinujući različite muzičke stilove, od roka, hausa i etno muzike, kao i neverovatne energije na svojim koncertima, Miligram je pridobio ogroman broj svojih poklonika. Ovaj bend iz Beograda danas puni velike dvorane širom Balkana i Evrope, medju kojima su arena “Zetra” u Sarajevu, “Cveticarna “ u Ljubljani, “Mejdan” u Tuzli, stadion “Borac” u Banja Luci, i mnogi drugi.

Osnivač i vlasnik Miligram Music-a, Aleksandar Milić Mili, vrhunski kompozitor i producent, koji iza sebe ima veliki broj produciranih koncerata, među kojima su dva najveća u Beogradu , Ceca Ušće 2006 i Ceca Ušće 2013 godine, mnogo puta u svojoj karijeri pokazao je da je osoba koja ruši norme i postavlja nove standarde, konstantno težeći za inovacijama, i upravo zbog toga u njegovoj produkciji ovaj koncert u Kombank Areni 29. novembra predstaviće jednu novu generaciju koncerata kao i samog standarda u organizaciji i produkciji domaćih koncerata. Publika u Areni imaće prilike da uživa u hitovima kao što su: Vrati mi se, nesrećo; Libero; Kruška; Ludi petak i mnogim drugim koji su veoma popularni.

http://www.miligrammusic.rs/

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.