Porodični masakr: Ubio sina, kćerku i unučiće, pa izvršio samoubistvo

Don Spirit sa Floride jutros je glavna vest na svim američim TV kanalima. On je, pošto je ubio sedmoro članova svoje porodice, pozvao hitnu službu, a sebi je oduzeo život nakon što je na lice mesta stigao zamenik šerifa okruga Gilkrist, izjavio je šerif tog okruga Robert Šulc.

On je rekao da su svi u kući ubijeni, a da je najmlađe dete imalo manje od tri meseca, dok je najstarije imalo 11 godina. Zločin se dogodio u blizini gradića Bel, oko 56 kilometara zapadno od Gejnsvila. Ubijena ženska osoba je identifikovana kao Sara Spirit (28), majka šestoro dece - tri dečaka i tri devojčice.

Na mestu zločina od sinoć se nalaze istražitelji.
"Nemamo indikacije šta je navelo ovog čoveka da uradi ono što je uradio", rekao je Šulc i dodao da se možda nikada neće ni saznati.

On je rekao da je policija dolazila u Spritovu kuću i ranije, ali da nije bilo "signala niti indicija da će se nešto poput ovoga dogoditi".

Don Spirit poreklom iz Nju Džerzija, imao je obiman krivični dosije, uključujući osude za posedovanje ilegalnog oružja i droge, i uskraćivanje deci hrane i smeštaja.

On je 2001. godine ubio svog osmogodišnjeg sina u, kako je utvrđeno, nesreći tokom lova, preneo je dnevnik "Orlando Sentinel". List je naveo da se on u tom slučaju izjasnio krivim zbog posedovanja oružja i da je osuđen na tri godine zatvora.

Izvor: Blic

Pogledajte još