Hapšenje u Minhenu: "Pao" Srbin koji je opljačkao svetske fudbalske zvezde!

Srpski državljanin koji je uhapšen u Minhenu sumnjiči se za više stotina pljački i razbojništava, među kojima i fudbalera Manuela Nojera, Patrika Helmesa, Ivana Rakitića i bivšeg trenera reprezentacije Grčke Ota Rehagela.

Lopov je u novembru 2011. godine kroz prozor ušao u kuću fudbalera Bajerna Nojera i odneo nakit, satove vredne više desetina hiljada evra. Provalnik koji je uzeo sve dragocenosti koje su mu se našle pod rukom i više hiljada evra, za sobom je ostavio otvoren prozor.

Nemački mediji su tih dana objavljivali da je poslednjih godina na meti nepoznatog lopova sve više sportista – od Patrika Helmesa, nekadašnjeg igrača Bajera iz Leverkuzena i Volfsburga, kome je iz garaže ukraden “porše”, preko bivšeg asa Šalkea Ivana Rakitića, sada prvotimca Barselone, koji je ostao bez stvari vrednih desetine hiljada evra, do Ota Rehagela.

Nakit i satovi su pronađeni u akciji nemačke i srpske policije kod devojke ovog razbojnika, koja živi u Šapcu. Prema nekim procenama, ovaj lopov iza sebe ima skoro 1.000 upada u stanove i kuće iz kojih je odnosio dragocenosti.

Na teritoriji Šapca pronađen je deo nakita, kao i sat koji pripada Nojeru.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još