PERIOD POSLE RAZVODA: Nemojte praviti ovu, najveću, grešku!

0

Godinama ste imali seks samo sa svojim suprugom. Možda ste toliko dugo bili u braku da već imate i odraslu decu. Međutim, stvari su se promenile, sada nastavljate život bez svog dosadašnjeg partnera…

…što znači da imate pravo da promenite stvari. Štaviše, poželjno je i podrebno da ih promenite, naročito kada se radi o seksu!

Da se razumemo – sve je jasno. I ta sramežljivost. I strah. I bojazan. Ipak, postelju ste godinama delili sa suprugom, te nije čudo da ste se možda opustili. Upravo zbog tog 'komoditeta' koji ste imali u braku, sada verujete da je nemoguće iskusiti nešto drugačije sa nekim novim. Međutim, i te kako jeste. I u to ćete se uveriti. Ako ste, pak, sasvim drugačiji tip osobe, onaj koji je jedva dočekao da i zvanično bude rastavljen, i jedva čekate nove avanture – još bolje… onda ni ne moramo da vas uveravamo da vas čekaju super stvari! Obucite najbolje krpice, naoružajte se samopouzdanjem, i napred u nove pobede!

Bitna stvar, a često i najveća greška koju tek razvedeni prave, je zaštita.
Jasno nam je da ste dugo bili u braku i da za zaštitom nije bilo potrebe, ali – sada seks imate sa nekim potpuno nepoznatim i ne treba vam rizik dobijanja neke polno prenosive bolesti ili infekcije.
Uostalom, zapitajte se šta vi uopšte sa sigurnošću znate o toj osobi?

Dakle, bilo da ste sramežljiv tip koji sa strahom kreće u nešto novo, ili osoba željna ludih, slatkih strasti – ne zaboravite zaštitu dok osobu koja vas toliko privlači dobro ne upoznate i ne budete sigurni kako ćete barem neko vreme ostati zajedno.

Foto: yayimages/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.