Seks-momenti kroz koje smo svi prošli… nažalost!

Na stranici metro.co.uk objavljen je spisak najupečatljivijih seksualnih iskustava koja su prošla gotovo svi.

Seks prstima

Seks s muškarcem koji poprilično veruje svojim prstima i smatra da će zabadanje prstiju do jajnika rezultirati orgazmom.

Seks u kadi ili pod tušem

Zvuči privlačno, ali u stvarnosti je ta ideja u većini slučajava košmar. Hoću li se okliznuti, gde ću s nogom, šta to radi, jao prsnula mi je kupka u oko… Užas!

Prekinuti seks

Baš u trenutku kad ste isprobavali jednu od najluđih poza, neko vas je prekinuo kucanjem na vrata, telefonskim pozivom, upadanjem u sobu bez kucanja (!), ili nečim drugim… i, kad se jednom prekine momenat, posle to prosto nije jednako dobro kao što je bilo u početku.

Može i sa čokoladom

Mnogi parovi su verovali da je rastopljena čokolada na njihovom golom telu dobra ideja. Naravno, pokazalo se da nije.

Seks preko pantalona

Pravili ste se da se seksate, a bili ste potpuno odeveni jer jednostavno niste bili spremni za pravu stvar. I? Kako se sve završilo? Otišli ste kući isfrustrirani.

Pijani seks

Prevelika očekivanja i previše alkohola mogu rezultirati vrlo čudnim seksualnim iskustvom. Do seksa možda uopšte neće ni doći jer će njegov penis izgledati kao mrtvi puž. Ili će seks trajati i trajati i trajati dok neko konačno ne odustane.

Seks u javnosti

Mnoge pali i sama pomisao na seks na otvorenom. Kad ovu maštariju pokušate da ostvarite, to može da bude vrlo seksi iskustvo, ali isto tako se može desiti da da izgubite gaćice… ili dostojanstvo.