Gary Beck

Prvi kontingent ulaznica za nastup Gary Beck-a, rasprodat je za samo dve nedelje. Jesenje izdanje Lucky Records žurki počinje u petak, 3. oktobra, u Assimil-u, hangaru stare šećerane u Radničkoj 3, a tom prilikom po prvi put u našoj zemlji nastupiće Gary Beck.

Karijera Gary Beck-a doživela je uspon kada se njegova traka ”Consumed” našla na čuvenoj etiketi Richie-ja Hawtin-a (Minus label). Od tog trenutka usledili su nastupi širom Evrope, Južne Amerike i Azije. Njegov jedinstveni stil veoma je cenjen i u Njujorku. Dovoljno je reći da je tokom ove godine Gary Beck nastupao svakog vikenda na svetski poznatim festivalima i u najpopularnijim klubovima, poput kultnih berlinskih Tresor-a i Berghain-a, kao i Amnesia-e na Ibici.

DJ podršku pružiće dobro poznati Dejan Milićević, koji je ove godine potpisao ugovor sa etiketom Liebe Detail iz Nemačke, a od nedavno je vlasnik lejbla Tit0 (Tit Zero Recordings). Prvo izdanje na etiketi nosi naziv „Hear the claps“ na kojem je gostovao DJ Rush iz Čikaga.
Ispred Lucky Light Records-a, nastupiće mladi domaći producent i DJ Speedy, koji stoji iza „Lucky Light Ltd“, prve domaće etikete koja će okupiti poznata imena svetske tehno scene, kao što su Cristian Varela, Dave Clarke, Alexander Kowalski, Mark Broom, Gary Beck, Marko Baily, Joel Mull i Petar Dundov.

Gost iz regiona biće Pero Fullhouse, jedan od pionira hrvatske elektronske scene. U karijeri dugoj preko 20 godina, izdvaja se žurka koju je organizovao na splitskoj Rivi, na kojoj je nastupio Carl Cox, a koja važi za jedan od najvećih događaja hrvatske klupske scene.
Za warm up zaduženi su Mihajlo i Alexandar Ivković.

Sledeći kontingent ulaznica za Lucky Records party uz podršku Heinekena, je u prodaji po ceni od 790 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.

Heineken, vodeći svetski premium brend koji je sinonim za najbolje žurke i odličan provod, svojom kampanjom “Dance More, Drink Slow” poziva na odgovornu konzumaciju. Uz poruku "Enjoy Heineken Responsibly", Heineken podseća ljubitelje elektronske muzike da na podijumu više plešu i sporije piju.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.