Nedeljni horoskop (ponedeljak 22. septembar – nedelja 28. septembar)

OVAN
Početak nedelje dosta dobar za novac i finansijske transakcije. Imate podršku partnera koji vam sve daje i pomaže što više može. Pokušajte da se okrenete drugim saradnicima koji su vam u ovom trenutku potrebni. Koristite maštu, iluziju, snove kako biste došli do cilja. Pojačan ljubavni život za one koji su slobodni, više energije, izlazaka, susreta… Ovnovi u braku ili vezi imaju dobar period od srede ili četvrtka. Zdravstveno muči vas vreme. Meteoropate.

BIK
Za vas može kraj nedelje da bude vrlo zanimljiv i inspirativan. Sigurno ste već pripremili šta ćete da radite tokom nedelje, ali četvrtak ili petak pa čak i vikend odlični za novac i nov početak. Imate udvarače na sve strane. Žene se zaljubljuju u Ovna ili Ribe, dok će muška populacija da se okreće za zgodnim ženama iz znaka Vage, Ovan, ili Jarac. Bićete puni energije. Zauzeti imaju šansu da partneru poklone više nežnosti nego inače. Problem pritiska ili zamor.

BLIZANCI
Dinamika na samom startu nedelje. Ponedeljak i utorak odlični za nov početak, sredina nedelje za put ili dalji razvoj posla, dok će novac ipak doći krajem nedelje. Važno je da se krećete što više. U svom nastojanju da se približite jednoj osobi kao da vam to i ne ide onako kako biste želeli. Pustite da se desi. Pustite da ta osoba Vama priđe. Nestrpljenje svakog Blizanca je veliko, ali vera u bolje sutra još veća. Zdravstveno imate pozitivni stav i to vas čuva od mračnih sila.

RAK
Početak nedelje ne obećava ali kako dani teku tako se i uvećava broj poziva za saradnju i rad na novom poslu, projektu ili proširenje starog. Radite sa osobama sa kojima imate drugarski stav. Novac moguć od utorka, petak dobar za dodatnu zaradu. Sada ste puni snage i imate dodatni optimizam da se pokrenete na bolje. Oni koji su sami mogu da računaju na susret u nekom restoranu pored vode. Zauzeti imaju bolju komunikaciju sa partnerom što dodatno pojačava stabilnost veze. Hronične upale grla, sinusa. Stomak osetljiv.

LAV
Utorak uveče ili sreda su povoljni za komunikaciju sa poslovnim svetom. To su svakako osobe koje su vama bliske i koje mogu da budu podrška ne samo kao savetnici već i kao finansijska podrška. Saradnja sa jednim Bikom može da se ugasi. Koliko ste uporni da osvojite osobu iz vašeg komšiluka ili radnog okruženja. Ako je rođen u znaku Ribe, Vodolija, Bik ili Ovan biće više sreće. Ukoliko je rođen u znaku Škorpija, Devica, Jarac ili Vaga onda je to teška osoba. Zauzeti mogu da imaju mirnu nedelju, ako to uopšte postoji za jedan buran znak kao što je Lav. Čulo vida osetljivo.

DEVICA
Početak svake nedelje je za vas veoma važan jer tu vidite gde ste. Zvezde vas štite pa će vam poslati mnoga pozitivna iznenađenja na polju saradnje sa novim ljudima i novca koji vam trenutno fali da poplaćate zaostale račune. Ukoliko ste sami onda očekujte mnogo raznih osoba različitih profila i karaktera koji će želeti vaše društvo i ljubav. Emociju poklanjate osobi koja je slična vama, povučena, puna novih ideja. Zauzeti moraju da stanu sa nekim zahtevima koje vašeg partnera strašno iritiraju. Mleko sigurno ne treba da pijete zbog kiseline u želucu.

VAGA
Spremni ste da razgovarate sa važnim ljudima iz vašeg poslovnog okruženja. Bolje da se taj razgovor odloži od sredine nedelje. Ipak će vam naredna nedelja biti mnogo bolja i otvorenija za nove poslovne poduhvate. Novac ćete imati dovoljno tokom cele nedelje. Ne treba da brinete. Partner očekuje rešavanje finansija, pa će tako i Vas da optereti svojim životnim stanjem. Ovo nije povoljno za ljubavne odnose jer ste oboje jake ličnosti i može da dođe do sukoba dve energije, dva ega. I dalje ste pod infekcijom grla, treba posetiti doktora.

ŠKORPIJA
Bilo bi dobro da od utorka pokrenete nov projekat ili bar ideju o tome. Vaši saradnici strahuju od vas i novih poteza. Morate da im se predstavite mnogo toplije i ljubaznije kako bi ste imali što više ljudi i saradnika oko sebe koji vam svakako mogu koristiti.Četvrtak i vikend povoljni za novac. Emocije na prvom mestu. Od srede bolji ljubavni dani za slobodne, dok će zauzeti imati problem u braku zbog finansija. Imate problem sa plućima. Verovatno bronhitis. Proverite zdravstveno stanje.

STRELAC
Jedan korak napred, dva nazad. To je trenutno stanje. Pokušajte da ne srljate. Skloni ste brzim i nerazumnim odlukama. Ali vam stoji velika promena na koju dugo čekate. Verovatno ćete dobiti pozitivan glas u utorak, četvrtak ili petak. Emotivno vezujete partnera za sebe iz straha. Plašite se. Zašto? Niste sigurni u sebe, svoje emocije… Slobodni imaju lep susret na poslovnom ručku, sastanku ili putu. Zdravstveno ste dosta dobro, ali uvek pazite na imunitet.

JARAC
Nedelja koja je pred Vama je dobra za pregovore i odlazak na kraći put. Ipak je to neka stara nerešena poslovna situacija koju ste imali iz prošlog perioda. Moguć novac preko muške osobe iz inostranstva. Napetost, ali imate jako dobru energiju od srede. Jarac u braku ima razumevanje voljene osobe iako želi često da se odvoji od svega kada mu nije nidočega. U petak za sve slobodne više strasti i iznenađenja. Zdravstveno vas prati naduvenost. Osećaj teškog stomaka.

VODOLIJA
Verovatno ste u fazi kada ne znate šta da uradite. Zapravo, nije problem u nedostatku posla već u preteranim ponudama i idejama. Utorak i petak su dani kada ćete doneti odluku šta da uradite. Budite istrajni kao i uvek. Mislite na svog partnera i ništa ne biste menjali u ovom trenutku. Emotivno oni koji su slobodni imaće šansu za novim poznanstvom tokom vikenda, a osoba koja će ih zainteresovati biće neko ko prati modne trendove. Ponedeljak i utorak briga oko zdravlja , više pozitivne energije pred kraj nedelje.

RIBE
U euforiji ste. Da li ste unapređeni ili ste dobili novu ponudu. U svakom slučaju to je sada jako važno jer ćete biti u mogućnosti da menjate svoju sudbinu. Dobri dani za pregovore od utorka. Sreda komunikacija sa inostranstvom ili vam je to u planu. Mislite da okrenete broj stare ljubavi. Nije loša ideja ali pre toga saberite se i bez suza. Vaš patner ne voli slabe osobe. Budite otvoreni ali i istrajni u svojim namerama. Promena je uvek izvesna. Verovatno ćete ove nedelje posetiti lekara. Ništa previše ozbiljno. Za one koji imaju hospitalizaciju, stanje je rešivo, nije alarmantno.