Saveti profesionalaca: Naučite da pričate "prljavo" i seksi kao na hotlajnu!

0

Ako želite da zavedete nekog prljavim razgovorom, a da ne zvučite kao ona reklama "vrela sam k’o tea peć" , morate da pročitate ovaj članak…

Knjige poput “50 nijansi sive” naročito su populariziovale stenjanje u slušalicu, pa su tako i plaćeni vokali sve češće počeli da dobijaju zadatke. Konkretnije, snimanje audio knjiga za servise poput Audible.com

Istreniranim profesionalcima ovo, verovatno, nije problem no nama ostalima mogao bi da bude.

U raznim istraživanjima vezanima uz to šta je seksi i šta pomaže da seks bude bolji, senzualan glas i “dirty talk” uglavnom je pri vrhu.

Iako se time ne zamaramo na svakodnevnoj bazi, ponekad seksi govor može doći kao korisna stvar u samom seksu i zavođenju licem u lice ili, recimo, ako imate seks preko telefona ili imate vezu na daljinu. The Cut je pitao žene koje se ovime bave, kako tačno zvučati seksi.

Ovo su njihovi saveti:

Pričajte polako i “baršunasto”

Krenite polako i slušajte drugu osobu. Pratite kako reaguje, šta joj se sviđa, ne žurite s agresivnim vokabularom već pustite da se situacija razvija sama od sebe. Na ovaj način će vam se i sama brzina govora usporiti, omogućavajući vašem glasu da bude senzualniji i malo više “baršunast”.

Ne osuđujte

Pre nego što krenete s ovakvim zavođenjem, proverite jeste li na istoj talasnoj dužini s partnerom. Razgovarajte o tome što volite, šta vam se u seksu sviđa. Najvažnije je da se osećate prijatno u svojoj koži i da se i druga osoba tako oseća. Nemojte osuđivati nečije fantazije, ali budite sigurni da i vas druga strana neće osuđivati jer će tako sve ispasti kako treba.

Prihvatite svoj glas kakav je
Nemaju svi duboki, seksi, pomalo grublji glas. Neko zvuči kao “Nanny Fine”, no nju to nije sprečavalo u zavođenju. Radite s onime što imate, pričajte sa samopouzdanjem jer je ono seksi, a samim time će i vaš glas biti seksi. Biti u trenutku je najvažnije, a ne briga oko toga da li vaš glas zvuči prenazalno ili ne.

Zaboravite stenjanje s pornića

Mislim da ne moramo konstatovati koliko je vikanje porno glumaca nerealno i “fejk”. Ako pokušate da ih kopirate, a da vam ti zvukovi inače ne leže, delovaćete isforsirano i neprirodno. Neka vam zvukovi koje proizvodite dođu sami od sebe, budite u trenutku i jednostavno se prepustite. To je seksi.

Vulgarne reči koristite strateški

Nekome su psovke za vreme seksa odličan izduvni ventil ili najbolja moguća predigra, dok se drugi jednostavno ne osećaju prijatno ni kad ih izgovaraju ih ni da ih slušaju. Iako ponekad zaista može doći kao odličan izduvni ventil ili način da se osećate “prljavo”, slušajte sebe i partnera, vidite odgovara li to i jednoj i drugoj strani i u kojoj meri. Ako volite da psujete, a drugu stranu to pali – samo napred.

Obucite se za ulogu

Kada obujemo štikle na posao, osećamo se moćnije nego kad imamo patike, zar ne? Ista stvar može se primeniti i u seksi govoru. Zbog seksi odeće automatski ćete se osećati sigurnije i privlačnije, pa će vam i seksi govor doći prirodnije.

Izvor: telegraf.rs

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.