Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 22. septembar - nedelja 28. septembar)

OVAN (21.3.- 20.4.)

Prisustvo Sunca u kući partnerstva ove nedelje će za mnoge Ovnove značiti mirniju situaciju u ljubavnim odnosima, koja kod mnogih može doneti kompromis u rešavanju problema. Slobodni će imati više šansi da upoznaju neku novu i zanimljivu osobu.

BIK (22.4.- 21.5)

Bikovi ove nedelje neće biti u ljubavnim neprilikama, mada će neke u svežim vezama povremeno mučiti da li je voljena osoba u potpunosti iskrena. Ipak većina će se dobro provesti, a slobodni mogu imati ljubavnog uspeha ako se radi o osobi iz poslovnog okruženja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

Blizancima ove nedelje može biti burno na emotivnom planu, prisustvo Marsa u kući partnerstva može da dovoditi do ljubomornih i napetih situacija, ali će u vezi biti i više strasti. Slobodbni bi mogli da se upuste u neku uzbudljivu ljubavnu vezu koja može biti tajna.

RAK (22.6. – 22.7.)

Rakovi će ove nedelje ubiti posvećeniji porodičnim odnosima, i spremniji za kompromis u svojoj vezi, a i partner može oistavljati manje zahteve. Slobodni pripadnici znaka bi mogli imati novo poznanstvo preko posla, a biće i onih sklonih tajnim ljubavnim kombinacijama.

LAV (23.7.- 22.8.)

Lavovi će ove nedelje imati potrebu da nameću svoj stav u komunikaciji sa drugim ljudima što će prilično zasmetati i voljenoj osobi, tako da su mogće manje razmirice u vezi. Slobodni mogu imati novo poznanstvo sa osobom koja može imati veze sa inostranstvom.

DEVICA (23.8. – 22.9.)

Device ove nedelje mogu da preživljavaju negativan period u svom ljubavnom životu. Mnoge se neće slagati sa partnerom, a razmirice bi mogli da postanu učestale. Neke mogu biti neiskrene ili će partne biti taj koji nešto krije. Moguće su tajne ljubane veze.

VAGA (23.9. – 22.10.)

Vage će ove nedelje ući u nešto pozitivniji ljubavni period, tako da treba to da iskoriste i provedu što više vremena sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka mogu imati novo poznastvo, ali je moguće i da osoba koja im se dopadne ne bude potpuno iskrena.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

Škorpije ove nedelje svoju emotivnu napetost proživljavaju iznutra, tako da će se suzdržavati od konflikta, ali nekada neće moći da izbegnu raspravu. Neki će biti skloni tajnim ljubavima, a samim tim i ljubavnim aferama, gde može da vlada velika doza strasti i ljubomore.

STRELAC (23.11.- 21.12.)

Strelčevi ove imaju potrebu da u svoju vezu unesu više strati, ali to mogu činiti napadno, pa su u emotivnim odnosima moguće razmirice. Slobodni pripadnici znaka biti raspoloženi za druženje i lako će sklapatni nova poznanstva, nekima će prijati kratke ljubavne avanture.

JARAC (22.1.- 20.1.)

Jarčevi ove nedelje mogu osećati olakšanje u svojoj vezi, jer će se oslobodili nečega što je stvaralo veliku tenziju u partnerskim odnosima. Slobodni pripadnici znaka biće skloni da se zaljube na brzinu i to na krajnje neobičan način, a broj novih veza mogao bi da se poveća.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)

Vodolije bi ove nedelje mogle da učvrste svoje partnerske odnose, i konačno shvate šta je to što od svoje veze žele. Mnogi će težiti da obnove emotivne odnose koji su u prethodnom periodu bili prilično narušeni i da uspostave ponovo međusobno poverenje.

RIBE (20.2.- 20.3.)

Ribe se ove nedelje nalaze u napetim emotivnim odnosima sa partnerom, a neće biti isključene ni svađe. Mnogi mogu mati porodičnih problema koji će im stvarati veliku tenziju. Neki prpadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu sa kojom je moguća tajna veza.

conopljanews.net

Pogledajte još