Da li ste znali da grublji seks ojačava vezu?

Kada kažemo grublji seks, ne mislimo nužno i na bolan seks. Ipak, divljanje u krevetu (ali i van njega) mogu da naprave čuda za svaku romansu.

Ako želite da isprobate tako nešto, morate unapred postaviti pravila i granice s partnerom. Takođe, nemojte misliti da nešto morate da radite samo zato što to želi vaš partner – objašnjava seks-terapeut Ajsaja Mekimi.

– Uvek mislite na voljenu osobu i vodite računa o tome da li oboje uživate. To lako možete videti pogledom u oči. Uostalom, grublji seks ne mora da znači bol. Počnite s povezima na očima ili lisicama, pa postepeno idite dalje – zaključuje Mekimi.

Ovakvo vođenje ljubavi će ojačati vezu između partnera, jer će produbiti poverenje koje imaju jedno u drugo. Postavljanje granica i pravila, kao i njihovo poštovanje, daće do znanja partneru da mu verujete i da mu se prepuštate s punim poverenjem. Naravno, ako vam ovako nešto ne odgovara i niste avanturista po pitanju seksa, uvek se možete okrenuti isprobavanju novih poza, takođe uz razgovor i obostrano prihvatanje promena.

izvor: telegraf/nadlanu