Punija guza je zdravija i zgodnija, evo kako da je i vi imate!

Definitivno je tačno da je punija pozadina pokazatelj zdravlja, ali i seksepila. Tako ako želite puniju i zategnutiju zadnjicu postoje načini kako to da postignete. Iako, morate biti svesni da nećete preko noći doći do oble i prćaste guze kakvu ima Dženifer Lopez. Kim Kardašijan. Igi Azaleja i Niki Minaj nećemo spominjati jer to je definitivno veštačko.
Ali, vi možete popraviti izgled svoje zadnjice uz pomoć pravilne ishrane i vežbanja. Što se tiče vežbanja na otvorenom planinarenje je odlična opcija, kao i penjanje po stepenicama ili vžnja rolerima. A što se vežbi koje možete raditi kod kuće tiče, i njih ima zaista mnogo.
Klasika su ove tri vežbe:
Čučnjevi - stanite uspravno s nogama raširenim u ravni bokova. Izravnajte ruke i uzmite teg, držeći ga ispred nogu. Ne pomičući ruke čučnite kao da želite da sednete na stolicu. Pokret radite mišićima zadnjice, a ne šireći noge. Kolena vam pri tom ne smeju preko prstiju na stopalima. Nakon toga vratite se u početni položaj, koristeći mišiće bedara i stražnjice. Kad ustanete, 1 sekundu čvrsto stegnite mišiće zadnjice. Vežbu ponovite 12 - 15 puta, a sve ponovite četiri puta.
Iskorak - prednji iskoraci su jedna od najboljih vežbi za pozadinu. Za početak, stanite uspravno s rukama na kukovima. Zatim iskoračite napred s jednom nogom i savijte je pod uglom od 90 stepeni. Napravite dovoljno veliki iskorak, tako da vam potkolenica bude vertikalna, a natkolenica paralelna sa tlom. Noga koja se nalazi iza bi trebala da bude savijena, ali koleno ne sme da dodiruje tlo. Stanite za trenutak pre nego što ponovo napravite iskorak. Zakoračite nazad i ponovite vežbu 15-20 puta sa svakom nogom.
Most - legnite na leđa, stopala na tlu, sa savijenim kolenima, noge malo razmaknute, ruke spuštene sa strane. Stisnite mišiće stražnjice i zategnite trbušne mišiće. Nastavite da stežete mišiće zadnjice, dok dižete bokove prema gore, što više možete. Zadržite nekoliko sekundi u tom položaju. Stegnutih mišića zadnjice, polako spustite bokove na pod, i to prvo spustite srednji deo leđa, a na kraju trticu.
Ovo su vežbe koje praktikuje Dženifer lopez, a svi znamo kako izgleda njena "pozadina"!

Pogledajte još