Znate li ko su ove lepotice sa slike i kako danas izgledaju?

Olivera Katarina (74)

(old_image)

Žena oko koje su se muškarci doslovno tukli, glumica koja se proslavila filmom 'Skupljači perja' iz 1967. godine, pevačica za kojom su ludeli u inostranstvu - svojevremeno je održala 72 uzastopna koncerta u pariškoj 'Olimpiji'. Olivera Katarina je opstala uprkos svim preprekama i osporavanjima pa i danas uživa naklonost publike.

Tereza Kesovija (76)

(old_image)

Zvezda nekadašnje muzičke scene i nekrunisana kraljica mediteranske šansone. Od 1974. do 1979. godine šest puta je uzastopno proglašavana pevačicom godine u Jugoslaviji. Konavolka eksplozivnog temperamenta i raskošnog glasa traje više od 50 godina, a njenu karijeru obeležili su brojni hitovi koji se i danas slušaju.

Neda Ukraden (64)

(old_image)

Bila je velika jugoslovenska pop zvezda. Tokom 70-tih i 80-tih jedno od najvećih imena jugoslovenske muzike s etno-pop prizvukom, kao i jedna od najvećih zvezda tadašnjih festivala. I dalje redovno nastupa i niže hitove.

Josipa Lisac (64)

(old_image)

Pevačica jedinstvenog glasa i pojave.Uvek je bila ispred svog vremena, specifična po svom stilu i glasu. Pesme koje su obeležile njenu karijeru 'Magla', 'Gdje Dunav ljubi nebo', 'Danas sam luda', 'Hir, hir, hir', 'Boginja' i danas su veoma popularne i rado slušane.

Marina Perazić (56)

(old_image)

Pevačica Marina Perazić bila je jedna od najvećih seks simbola pop scene bivše Jugoslavije. Čuvena pesam "Soba 23" i danas važi za jednu od najprovokativnijih pesama. Danas se bavi muzikom i "Zumba" vežbanjem.

Doris Dragović (53)

(old_image)

Pevačica Doris Dragović bila je velika lepotica za čiju ljubav su se nadmetali mnogi. I danas je isto tako lepa, ali ona popularnost kojiu je imala nije se nikada vratila. Još uvek peva i drži koncerte.

Izvor: portaloko

Pogledajte još