Možda ste vi problem: 6 razloga zbog kojih nemate sreće u ljubavi

Dajemo vam 6 razloga zbog kojih je vrlo moguće da ste i dalje single.

1. Otežete

U teoriji, možemo sebi zauvek da govorimo kako ne bi trebalo da ulazimo u veze dok ne postanemo najbolje verzije sebe, ali bez obzira na to šta kažemo, ništa se neće promeniti dok nešto zaista ne uradimo.

Koliko će nam, zaista, biti potrebno vremena da sebe zavolimo dovoljno da bismo se smatrali vredni partnera? Možda nam je ta tromost i tapkanje u mestu podsvesna želja da ostanemo single što je duže moguće.

Ako postoje stvari koje bi trebalo na sebi da promenite, nemojte otezati sa promenom. Samo se setite da je ponekad partner onaj ko nam pomogne da postanemo najbolja verzija sebe.

2. Ne znate šta hoćete

Devojka sa divnim telom je kur*a, pametna devojka je dosadna. Onaj zabavni lik će vas izigrati i povrediti, ali fini dečko nema smisla za humor. Ne možete da dobijete sve – niko nije savršen.

Napravite listu top 5 stvari koje tražite u partneru; porazmislite o tome šta je zaista bitno i prestanite da otpisujete ljude tako lako.

3. Izlazite sa ljudima koji su u različitom životnom periodu od vašeg

Možda ste vi uspešni muškarac u svojim 30-im sa dobrom karijerom i prilično kvalitetnim planom za budućnost. Da li izlazite sa mlađim ženama koje nemaju pojma šta hoće, ili su između poslova i nisu dovoljno zrele da vam pariraju?

Možda bi bilo pametnije da se okenete nekome ko je u sličnom životnom razdoblju kao vi. Potreban vam je neko ko zna šta hoće.

4. Dobijete je, a onda izgubite interes

Ako ste ona osoba koja je za nekoga zainteresovana samo dok ga ne dobije, bićete single zauvek.

Ako uvek želite ono što ne možete da dobijete, i žudite za onom misterioznom koja je izazov, hvatate se u sopstvenu igru gde je gubitak osiguran. Dobitak dolazi samo onog trenutka kada prestanete da igrate igrice i promenite razmišljanje.

5. Plašite se da ćete nešto propustiti

Ako upoznate nekoga sjajnog i odmah se prepustite priči, bojite se da ćete propustiti nekog drugog.

Pa šta? Svi imaju još poneku opciju, ali ne misli svako u vezi da propušta nekog drugog.

6. Jurite ljudi koji žele potpuno drugačije stvari od vas

Možda ste vi žena koja želi vezu, ali jurite muškarce koji su vam vrlo jasno stavili do znanja da ne žele ništa ozbiljno. Ili ste, možda, muškarac koji želi da se viđa sa više žena, a jurite žene koje žele monogamiju.

Bilo kako bilo, ako nastavite da se viđate sa ljudima koji nisu na istoj talasnoj dužini kao vi, ne iznenađujte se što ne dobijete ono što hoćete.