NAJGORE MUŠKE I ŽENSKE MANE: Potrudite se da ih se rešite pre nego što bude kasno!

Stoga je korisno znati koje su to stvari koje toliko odbijaju da poželite da pobegnu glavom bez obzira i pre nego što naručite drugo piće. Anketa u kojoj je učestvovalo više od 5.000 samaca pokazala je koje su to 4 najgore stvari koje odbijaju i žene i muškarce na prvom sastanku... Dobra je vest da se svaki od tih problema može rešiti i da ne odražava nečiji karakter.

Saznajte šta je to što nas kod drugih odbija već na prvi pogled, i zapamtite: za ostavljanje prvog utiska nikada se ne dobije druga prilika .

1. Zadah

Razgovarati sa nekim ko ima zadah jako je neprijatno , ali ljubiti se sa takvom osobom je nepodnošljivo. Nije bitno da li je neprijatan dah posledica ćevapa s lukom pre izlaska , pokvarenog zuba, suvih usta ili je reč o nekom drugom uzroku - preko toga gotovo niko na prvom sastanku neće preći. Pokušajte barem u tim trenucima mudro odabrati što ćete jesti i imajte uz sebe žvaku. Tačnije, kada znate da ćete s nekim pričati i biti na jako maloj udaljenosti od njih, imajte u ustima žvaku ili bombonu.

2. Neurednost

Pod ovim se ne misli na razbarušenu frizuru, već podrazumeva žute zube, mrlju na majici, dlačice koje vire iz nosa, neuredne nokte , neobrijanu bradu ... Svaka žena i muškarac žele partnera koji vodi računa o sebi i pazi na svoj izgled. Ovde spada i smrad, naravno. Molim vas, istuširajte se.

3. Nepristojnost

Ništa nije manje privlačno nego kada je neko s kim ste na dejtu, bezobrazan prema konobaru, vozaču taksija i slično. Jedno od glavnih pravila na sastanku sa nekim novim jeste biti pristojan. Druga osoba će to primetiti i sigurno ćete je još više privući.

4. Manjak manira

Otvoriti devojci vrata, pridržati joj kaput, preuzeti inicijativu da joj plati piće, otpratiti je do kuće ili slušati je dok govori osnovna su pravila bontona. Ako ih muškarac nije već savladao tokom života, verujte nam nikada niti neće. O podrigivanju, kopanju nosa i češkanju po međunožju da ne govorimo. Naravno, osim otvaranja vrata i pridržavanja kaputa, isto važi i za devojke. Takođe, nemojte upadati jedno drugom u reč, pričati otvorenih usta, gledati u telefon dok druga osoba govori... Ponašajte se onako kako želite da se neko drugi prema vama ponaša!

Pogledajte još