LUDI muški horoskop: Ovnovi su bahati gadovi, Rakovi posesivni ludaci, a Vodolije perverznjaci

Ovan – Bahati gadovi, uvek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, verovatno, mali pe*is ili nedostatak poslovnog uspeha.

Bik – Samozadovoljne, ćutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista.

Blizanci – Glavni ogovarači i trač-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

Rak – Posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste poželeli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

Lav – Arogantni, večni podcenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge).

Devica – Opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju čisteći stan, slažući garderobu i kineski porcelan, prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

Vaga – Narcisodini šizofrenici. Ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelju dana dok se odluče hoce li naručiti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lenje da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

Škorpija – Samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju povući još 100 ljudi sa sobom. Da je sutra kraj sveta oni se ne bi šokirali, verovatno sudelujući u sado-mazo orgijama.

Strelac – Raspikuća i kockar. Uživa soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživeti mrtve sasvim moguće, naravno, samo ako oni to rade. Užasavaju se priznati da znaju za osećaj tuge.

Jarac – Pravi pravcati goniči robova. Veruju u sudbinu do zadnjeg slova. Reč “oprostiti” ne postoji u njihovom rečniku, prodali bi guzicu za društveni status.

Vodolija – Vulgarni i nepristojni perverznjaci. Večita zabadala u privatni život drugih. Verovatno ne iznenađuje činjenica da je po statistici u CIA najviše špijuna upravo u znaku vodolije.

Ribe – Samosažaljevajući dosadnjakovići. Čekaju da ih neko uteši, ne mogu ni u toalet bez tuđe pomoci. I najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju – i tako u krug.

Pogledajte i LUDI ženski horoskop: Lavice su naporne, Vage manipulanti, a Vodolije samoživi kreteni!

Nadlanu / izvor: sanjalica.com