Nije prazna priča: Od umorne do blistave kože za samo sat vremena

Mnogi su se žalili na dosadnu kišu i loše vreme, ali meni je ovo leto bilo savršeno. Punih 15 dana provedenih na moru i isto toliko kod babe na selu učinili su da se dobro odmorim i opustim, a izgleda da sam jedna od retkih osoba koje je, tokom proteklih meseci imala priliku i da se osunča. U Beograd sam se vratila preporođena! Barem sam se ja tako osećala, dok je moja koža govorila drugu priču. Suva, ispošćena i isperutana, to je danak koji sam morala da platim za one sate i sate sunčanja. Ali ko je mogao odoleti…

Sada sam morala da reagujem brzo i sredim situaciju. Čekao me je važan sastanak u ponedeljak. Pravac apoteka! Trebalo je odbrati dovoljno hidrantnu kremu koja će moju kožu vratiti u top formu za krako vreme. A onda ta čuvena agonija odluke, naći odgovarajuću u tako bogatoj ponudi teže je nego što se čini na prvi pogled. Hidrantna, sa kolagenom, vitaminom C, elastinom… Kako izabrati pravu?

Tretman postoji u pet verzija, zavisno od potreba vaše kože i lepote. Hidradermiju tretman rade isključivo obučeni, trenirani i iskusni beauty terapeuti u salonu lepote GUINOT BEAUTY SPA.

Pomislih nemam šta da izgubim ako se vodim onom devizom da cene određuje kvalitet i možda bi to tako da je moja koža bila u normalnom stanju. Sada mi je, ipak trebalo nešto intezivnije, morala sam koži da povratim sjaj i to vrlo brzo. Drugarica koja uvek najbolje zna gde su popusti, gde treba ići na fitnes imala je predlog: tretman HIDRADERMIJU. “Jonizacija, oksigenizacija i lifting masaža su tajne tog moćnog tretmana”, rekla mi je ponosna na svoje znanje. Moj bledi pogled nije je ohrabrio da nastavi da me upoznaje sa detaljima, ali sigurna u ono što je osetila na sopstvenoj koži, odlučila je da me odvede u salon koji radi tu, takozvanu dubinsku hidrataciju. Šta sam drugo mogla osim da je poslušam i nisam pogrešila. Nakon samo sat vremena moja koža je bila kao nova. Lice mi je bilo značajno odmornije, a ja sam osećala sjajno u sopstvenoj koži. Mesečno održavanje je sasvim dovoljno za blistav izgled.

Drugarice, ipak najbolje znaju šta nam treba! Moj važan sastanak je mogao da počne.