Autobus udario u banderu, osam povređenih prevezeno na VMA!

Nesreća se dogodila kada je autobus javnog gradskog prevoza na liniji 50 sleteo sa kolovoza pokušavajući da izbegne sudar s autobusom na liniji 18 i udario u banderu.

Nesreća se dogodila na uglu ulica Vojislava Ilića i Svetozara Radojčića, kod "Plavog mosta", između naselja "Medaković 2 i "Medaković 3".
 
"U nesreći je povređeno osam osoba, koje su zadobile uglavnom povrede glave i istezanje vrata", izjavila je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Žena stara oko 36 godina zadobila je prelom kostiju nosa i povredu gornje vilice, dok je ženska osoba stara oko 58 godina imala povrede glave, čela i šake, rekla je dr Macura.

Ženska osoba stara oko 35 godina zadobila je povrede glave i šake i istezanje vratnog dela kičme, a žena stara oko 51 godinu imala je povredu slabinskog dela kičme.
 
Žena stara oko 32 godine zadobila je povredu potkolenice i razderotinu kolena, žena stara oko 45 godina imala je razderotinu nosa, a žena stara oko 32 godine zadobila je, takođe, povredu nosa.

Muškarac star oko 28 godina zadobio je razderotinu nosa i povredu potkolenice, navela je portparol Hitne pomoći.

Na lice mesta su bile upućene dve lekarske ekipe, a povređeni su prevezeni na VMA, dodala je dr Macura.

Povređeni su prebačeni na VMA.
 
U nesreći je učestvovao autobus na liniji 50 privatnog prevoznika, potvrdio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Dejan Vuković.

Izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.