Najlepše grudi na svetu izgledaju ovako

Lekari su odlučili da istraže da li je lepota grudi zaista u vezi s veličinom, ili je oblik važniji. Ispostavilo se da postoji savršen oblik grudi, koji nema veze s veličinom, a krasi mnoge slavne lepotice poput Kejt Midlton, Megan Foks, Mirande Ker, Kejti Peri i Keli Bruk.

Otkriveno je da je u dobijenoj formuli najvažnija veličina gornje, odnosno donje strane dojke. Istraživači veruju da su najlepše grudi one kojima je gornja polovina malo manja u odnosu na donju, kada posmatramo bradavicu. To, zapravo, znači da je bradavica zbog oblika dojke uperena gore za 20 stepeni.

(old_image)

Da bi se to potvrdilo, više od 1.300 ispitanika trebalo je da oceni ženske grudi različite veličine i oblika. Grudi koje su imale odnos 45 prema 55 s aspekta pozicije bradavice najviše je pohvalilo 87 odsto ispitanika.

Tako je potvrđeno da, bez obzira na godine, rasu ili podneblje u kom se žena nalazi, najlepše ženske grudi nemaju veze s veličinom, već s oblikom.

Na drugom mestu je oblik grudi ravnomerne veličine u odnosu na bradavicu. Takve grudi najviše voli oko devet posto ispitanika, a ima ih Britni Spirs, piše B92.

Pogledajte još