Najlepše grudi na svetu izgledaju ovako

Lekari su odlučili da istraže da li je lepota grudi zaista u vezi s veličinom, ili je oblik važniji. Ispostavilo se da postoji savršen oblik grudi, koji nema veze s veličinom, a krasi mnoge slavne lepotice poput Kejt Midlton, Megan Foks, Mirande Ker, Kejti Peri i Keli Bruk.

Otkriveno je da je u dobijenoj formuli najvažnija veličina gornje, odnosno donje strane dojke. Istraživači veruju da su najlepše grudi one kojima je gornja polovina malo manja u odnosu na donju, kada posmatramo bradavicu. To, zapravo, znači da je bradavica zbog oblika dojke uperena gore za 20 stepeni.

Da bi se to potvrdilo, više od 1.300 ispitanika trebalo je da oceni ženske grudi različite veličine i oblika. Grudi koje su imale odnos 45 prema 55 s aspekta pozicije bradavice najviše je pohvalilo 87 odsto ispitanika.

Tako je potvrđeno da, bez obzira na godine, rasu ili podneblje u kom se žena nalazi, najlepše ženske grudi nemaju veze s veličinom, već s oblikom.

Na drugom mestu je oblik grudi ravnomerne veličine u odnosu na bradavicu. Takve grudi najviše voli oko devet posto ispitanika, a ima ih Britni Spirs, piše B92.

Foto: Beta/AP

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.