DUPLEKS OD 150 KVADRATA: Severina kupuje stan u Beogradu!

Seve je oduvek želela da ima svoj prostor u prestonici Srbije jer tu često boravi, a zamara je da stalno odseda po hotelima.

- Severini je dosadilo da svaki put odseda u hotelu kada dođe u Beograd. Zbog posla bar sedam dana u mesecu boravi u Srbiji, a i rođena sestra joj živi ovde. To je bio glavni razlog da počne da se raspituje o kupovini nekretnine u našoj prestonici, piše Alo.

Prve komšije Nataša Bekvalac i Nemanja Vidić!

U istom naselju, nedaleko od njene zgrade, nedavno je stan pazarila Nataša Bekvalac, koja se skoro i uslelila. Apartman proslavljenog fudbalera Nemanje Vidića nalazi se samo ulicu niže. Pored njih, Severina će još za komšije imati i Ildu Šaulić, kao i Ognjena Amidžića. Verujemo da će ovom poznatim ličnostima biti veoma zanimljivo kada se nađu kod nekog na kafi.

Preko bliskog prijatelja videla je nacrt zgrade koja se trenutno gradi, a nalazi se u elitnom naselju Dedinje. Bila je oduševljena, pogotovo što će u okviru zgrade biti izgrađeno i dečje igralište, gde će njen sin Aleksandar moći da se igra. Pored toga, na krovu ovog stambenog objekta nalaziće se bazen koji će biti na raspolaganju stanarima - govori dobro obavešteni izvor i dodaje da pevačica uveliko radi na osmišljavanju enterijera.

- Seve je već arhitektima prosledila nacrt stana kako bi mogli da projektuju enterijer. Nije imala preterane želje, osim da dečja soba bude što veća i prilagođena potrebama njenog sina.

Zanimljivo je dodati da će zgrada posedovati i teretanu, kao i lični lift. Samo pet stanova nalaziće se u zgradi i nijedan neće biti manji od 100 kvadratnih metara - završava priču naš izvor.
Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali do zaključenja broja nismo dobili komentar, piše Alo.

Pogledajte još