SRPSKI DOSIJE X: Ispovesti o utvarnim susretima

Anđeo čuvar

Dama, koja se predstavlja sa "epokaliptus" je opisala svoje iskustvo sa duhovima:

"U stanu gde trenutno živimo je pre nas živela jedna koliko sam čula fina baka. Tu je i umrla.

Posle smo došli mi.

E sad, pošto smo podstanari nekolicina njenih stvari je i dalje u stanu(gazde ne daju da ih izbacimo, a neće da ih nose). Veoma često se dešava da u toku noći, kad se klinci probude, stolica na ljuljanje počne sama da se njiše. I ona škripi. Ali ne jezivo, nekako , e sad cu zvučati smešno, ali prijatno škripucka.

(old_image)

Primetila sam da se onda deca umire i nastave da spavaju.Dešava se naravno da se vrata zalupe (kontam promaja, ipak je zgrada stara) u pola noći se upali tv u dnevnoj gde niko ne spava, ili se oseti miris cveća (slično jorgovanu), ali ima još jedna zanimljivost da pred spavanje sa police sa knjigama padne po neka dečija knjiga. Moj muž često ima običaj da kaže: Dobro veče bako i hvala!

Ne znam šta da mislim, ali se ne plašim."

Nemirni duhovi

"Vilhemina" i "Classic" nisu imale tako prijatna iskustva.

Obe pričaju o "čudnim stvarima" koje se događaju u njihovim naseljima, za koja se misli da su sagrađena na turskom groblju. Naime, ljudi se žale kako uvek imaju osećaj da ih neko prati, da ponekad čuju vriske, a napolju nema nikoga, da ih probude snažni udarci o prozor. Za udarce o prozor napominju "To su do sada videli i čuli, osim mene, i moja majka i naši prijatelji , komšije.. Samo da napomenem da nije neka promaja u pitanju, niti da je avion probio zvučni zid, ili neka detonacija. Bukvalno bih to opisala kao da neko snažno tresne grudvom u prozor, a kad u tom momentu pogledamo u prozor nema ničega."

(old_image)

Predskazanje smrti

"Trufneta" - "Meni i mojoj porodici se svojevremeno desilo nešto jako čudno. Naime, počelo je kao tiho kucanje u prozor. U početku je bilo jako tiho, kao da neko prstom samo jednom kucne, a dešavalo se svake večeri u isto doba, oko 10 sati. A onda je zvuk počeo da se pojačava iz noći u noć. To je trajalo nekih dva meseca, a kako je bilo sve jače i jače, pocelo je da nas intrigira, pa čak i da plaši. Nije bilo šanse da je neka razlika temperature u sobi i napolju, jer se sve dešavalo u maju i junu, i tada je, normalno, bilo toplo i vani i unutra. Takodje nije bilo šanse da je to uradila neka osoba ili životinja, a naročito što životinja ne bi mogla uvek u isto vreme da lupa, i svaki put sve jače. A onda je jedne noći jako udarilo, toliko da sam pomislila da će se prozor razbiti. Te noći je umro moj brat u bolnici, brat za koga sam bila jako vezana. U vreme kada je zvuk počeo da se pojavljuje, on je bio još uvek zdrav, tako da se sigurno nije radilo o tome da mi nešto umišljamo. Nakon ove noći zvuk je nastavio da se pojavljuje još neko vreme, a iz noći u noć je bivao sve slabiji, na isti način kako se predhodno pojačavao, da bi na kraju prestao. Nikada nam se nešto slično nije desilo ni pre ni posle toga, a moja porodica i ja smo sve to protumačili kao predskazanje njegove smrti, jer zaista nismo mogli da nadjemo neki razuman razlog za ovu pojavu..."

(old_image)

Ukoliko i vi imate neko iskustvo sa natprirodnim, javite se, pošaljite nam svoju priču!

Nadlanu

Pogledajte još