MUŠKARCI, ČUVAJTE SE: Ovih pet pitanja izbaciće svaku ženu iz takta!

E, pa, dragi muškarci, žene znaju da čitaju između redova! Kako biste izbegli svađu, za vas smo pripremili 5 pitanja koja bi bilo pametno da izbegavate.

1. Hoće li to još dugo trajati?

Ona čuje: I dok ja lepo sedim u autu i čekam da ti spakuješ detetove stvari, nahraniš psa, uviješ rođendanski poklon i zaključaš kuću, pitam se zašto ti toliko treba?

Zašto ovo pitanje iritira žene? Zato što time pokazujete kako zapravo ne razumete šta je sve potrebno obaviti pre puta. Da se vama prepusti stvar u ruke, na rođendan biste stigli bez poklona, pelenica i bočice za dete. Kuću biste najverovatnije zaboravili da zaključate, a pas bi skapavao od gladi.

2. Ne misliš li da bi trebalo da ponovo kreneš sa vežbanjem?

Ona čuje: Debela si, i to zato što ne vežbaš. Ako dobiješ još dve kile, ostavljam te!

Zašto ovo pitanje iritira žene? Zato što tada osećaju da moraju da izgledaju drugačije kako bi bile prihvaćene. Muškarci ne shvataju da je dodatna kockica čokolade za žene način borbe s prezahtevnim šefom ili neumornim detetom.

3. Šta je za večeru?


Ona čuje: Mesto ti je u kuhinji. Nije me briga što radiš ceo dan. Večera je tvoje zaduženje, a ja sam gladan .

Zašto ovo pitanje iritira žene? U tom trenutku žene osećaju da je i dalje većina kućnih poslova na njihovim leđima. Iako rade po ceo dan, a možda i zarađuju više od partnera.

4. Kakav ti je bio bivši dečko?

Ona čuje: Ne sviđa mi se pomisao da si bila s drugim. Zapravo, želim da čujem da je on bio totalni idiot i da si jedva čekala da raskinete.

Zašto ovo pitanje iritira žene? Bivši momci su privatna stvar koja nema veze sa trenutnom vezom. Kad žene nevoljno pričaju o prošlim vezama, muškarci odmah pomisle kako nešto skrivaju. Svi mi imamo tajne o kojima ne volimo da pričamo. To treba prihvatiti.

5. S kim si razgovarala?

Ona čuje: Ne verujem ti. Ne volim kad razgovaraš sa drugim muškarcima. Ti si samo moja. Nemoj to da zaboraviš.

Zašto ovo pitanje iritira žene? Zato što se tada osećaju kao objekat, a ne ljudsko biće. Svima su nam potrebni prijatelji. To što se ona nekome nasmešila ne znači da želi da spava s njim.


Nadlanu/PortalOko.hr

Foto: yayimages/ilustracija

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.