Umorne oči – kako ih osvežiti?

Krastavac

Otarasite se naduvenih očiju. U frižideru uvek držite krastavac za svaki slučaj, odnosno za one dane kada su vam oči naduvene. Isecite dve kriške krastavca i stavite ih preko očiju na 10 minuta. To će smanjiti nadutost očiju.

Korektor

Sakrijte podočnjake. Mnogi ljudi imaju problema sa podočnjacima, a korektor je najbolji način da ih se otarasite. Nanesite korektor ispod očiju nakon što ste na istu oblast stavili neku podlogu. Najbolje je koristiti korektor u prahu.

Trepavice

Uvijte svoje trepavice. Uvijanje trepavica otvara. Uvijte ih pre nanošenja maskare. Budite pažlivi, zato što su trepavice su veoma osetljive i lako ih je slomiti.

Ajlajner

Koristite beli ajlajner. Svetliji ajlajner vaše oči čini svežijim i budnijim. Ako smatrate da je beli ajlajner suviše napadan koristite krem ili srebrni ajlajner.

Maskara

Nanesite sloj maskare. To dalje osvetljava oči dajući vašim trepavicama volumen i intenzivniju boju. Crna maskara daje smeliji i dramatičniji izgled, za razliku od braon ili crno-braon. Ipak, najefikasniji način da osvežite umorne oči jeste SAN.

magazinzazene

Pogledajte još