Ubica Tijane Jurić plakao i molio majku da mu oprosti

"Čim me je video, zavapio je da mu oprostim i počeo da plače", prepričava Makivija Đurić detalje ovog susreta.

"'Majko, oprosti mi. Šta je tu je. Ne mogu noću da spavam. Kako zatvorim oči, nešto me guši u grudima', rekao mi je Dragan plačući, a plakala sam i ja i nisam stigla ni da ga pitam da li je istina to za šta ga optužuju i, ako jeste, zašto je to uradio", kaže Makivija za naš list, navodeći i da posle susreta nema nikakve odgovore.

"Nemam nikakve odgovore, već samo sumnje da je nešto zaposelo Dragana. Ja sam ga odgajila od kilo mesa, a boli me što ništa nisam primetila. Pa verujte mi, da je postojala ikakva naznaka da će moj sin tako nešto uraditi za šta je optužen, ja bih ga sprečila. Mnogo mi je žao te devojčice. Ma, bre, jako me boli duša i stalno sebi postavljam pitanje da li je istina to zašta optužuju moga sina. Znam svoje dete i ne mogu da poverujem da je tek tako rešio nekom da naudi. Ja sumnjam da ga je neko možda nagovorio ili prisilio da uradi to za šta ga optužuju", jecajući i jedva sastavljajući rečenice ispričala je Makivija Đurić.

Ona kaže i da od sramote i osećaja odgovornosti na ulicu ne sme da izađe jer misli da će neko upreti prstom u nju.

"Boli me mnogo duša za Tijanom i stalno preispitujem sebe i ponašanje moga sina. Da li je to učino? Zašto na mene i sestru nije mislio?", jecajući je prozborila Makivija, objašnjavajući da se posle svega preselila kod prijateljice i da živi od 10.000 dinara penzije.

"Nakon što mi je gazda otakazao stan, nisam imala kud, a koleginica mi je izašla u susret. Na posao, gde sam radila, više ne idem jer nemam snage, a i sramota me je. Samo sedim, plačem i čekam da počne suđenje. Nadam se da će se tad otkriti prava istina u vezi sa mojim sinom, da će on možda dati neke odgovore... da li je to učinio i, ako jeste, zašto je to uradio", ridajući je ispričala Makivija.

Izvor: Alo!

Pogledajte još