Boban Rajović u filmu "Mali Budo"

Ova komedija o mladom Crnogorcu Budi koji dolazi u Beograd kako bi pobegao od krvne osvete, uspela je da na jednom mestu okupi sve viđenije Crnogorce koji su s uživanjem pratili premijerno prikazivanje filma.

Odličnu glumačku ekipu predvode Petar Strugar i Sergej Trifunović, a u jednoj od scena sa Sergejem Trifunovićem kratko se pojavljuje i Boban Rajović kojem je pripala uloga izbacivača u jednoj diskoteci.

Zanimljivo je i kako se u jednoj od scena u ovom video uratko može čuti Bobanov veliki hit "Provokacija" koju je za potrebe filma na drugačiji način aranžirao Marko Kon, a otpevala Sara Jovanović.

Pored pesme "Provokacija" za potrebe filma iskorištene su još tri Rajovićeve pjesme: "Pomozite mi drugovi" zatim pesma "011" i "Usne boje vina".

Inače, pesme "Provokacija" i "Usne boje vina" su već ranije upotrebljene i popularnoj domaćoj seriji "Sindjelići".

- Izlet u glumačke vode mi se veoma dopao i ne mogu da kažem da me ne bi oduševilo kada bi mi neko opet ponudio ulogu na filmu. Večeras sam uživao kao retko kad. Za mene je velika čast što se uopšte pojavljujem u filmu i što su upravo moje pesme korištene u ovoj izvanrednoj komediji. Film je zaista vrhunski, na jedan humorističan način govori o itekako ozbiljnim temama i na specifičan način oslikava trenutno stanje u društvu. Odličan film, preporučujem svima da ga pogledaju - kaže Rajović.

Pogledajte još