Gocin bivši muž otkrio: Član naše poznate grupe me je pretukao s drugarima! (FOTO)

Ivan Marinković, koji je pre dve večeri pretučen preko puta Mašinskog fakulteta, u izjavi koju je dao policiji kao organizatora napada na njega naveo je Aleksandra Stanimirovića, klavijaturistu Amadeus benda.

Goca Tržan nije bila da raspoložena da komentariše to što Ivan optužuje Acu za prebijanje:

 - Sve što sam imala da kažem rekla sam vam u jučerašnjoj izjavi. Ponoviću, najvažnija mi je bezbednost deteta. To su Ivanove stvari, u koje ja ne želim da se mešam. Nadam se da je dobro.

- Ivan je ukazao na to da ga je napao Aleksandar Stanimirović. Proverava se da li su u blizini mesta na kojem se napad dogodio postavljene kamere. Biće saslušana i žena koja je očevidac napada. Prema Ivanovim rečima povrede je zadobio kada ga je iz jednog automobila, za sada nepoznata osoba udarila pesnicama u glavu, da bi potom iz drugih kola izašlo nekoliko mladića koji su ga udarali štanglama - kaže izvor iz istrage.

Istraga u toku

- To su teške povrede. U Urgentni je došla policija da dam izjavu. Istraga je u toku i ne smem da govorim o tome. Vi ste imali šansu da saznate prvi sve, ali niste hteli da platite - rekao je Ivan.
Marinković se nedavno požalio da mu preti jedna poznata ličnost, i to zbog jedne devojke, a da bi dao opširniju priču, tražio je novac. U jednom trenutku je pomenuo da se radi o Aci Amadeusu.

On objašnjava da će u sklopu prikupljanja dokaza Marinković biti pozvan da prepozna napadača na kog je ukazao, a posle toga sledi podnošenje krivične prijave tužilaštvu. Bivši farmer je i prijateljima ispričao kako ga je nekoliko momaka tuklo dok je Aca Amadeus sve to posmatrao iz kola.

- Oni su zaratili zbog jedne žene s kojom je Marinković pre više od dve godine bio u kombinaciji. Kako sam čuo, ona se sad viđa s tim Acom, a inače je žena muzičara iz benda jednog pop pevača. Aca je pokušao da ga udari kolima, a tu je bio još jedan auto leskovačkih tablica iz kog je izašla grupa mladića i pridružila se ostalima - završava izvor.

Ivan je juče ujutru bio sa majkom, a kasnije je posetio kladionicu ispred koje je pretučen. Kada je ugledao fotografe, stavio je naočare i kapuljaču na glavu, pošto mu je lice u modricama. On tvrdi da ima i veliku ogrebotinu na leđima.

(old_image)

Aca amadeus

Muzičar se nije mnogo iznenadio, i rekao je:

- Nemam veze s tim! Taj tip nije normalan šta izjavljuje. I ja sam čuo da on priča kako sam ga ja prebio, ali to nije tačno. Znam kakav je on čovek i ne treba mu verovati. Stvarno ne znam šta time pokušava da postigne i zašto mene povezuje s takvim stvarima. Ne shvatam zbog čega on hoće da smesti Amadeus bendu - rekao je Aca.

Izvor: Kurir

Pogledajte još