Dobrotvorna karting trka poznatih

Po lepom i sunčanom vremenu valiki broj novinara i javnih ličnosti pojavio se u Karting Centru Autokomerc, kod aerodroma, kako bi prisustvovali dobrotvornoj karting trci poznatih ličnosti pod nazivom „Krug prijatelja“.

“Krug Prijatelja“ je prva u nizu manifestacija kojom će Fond obeležiti oktobar - međunarodni mesec borbe protiv raka dojke.

Zajedničkoj akciji Dobrotvornog fonda Katarina Rebrača i Autokomerc Karting Centra podršku su pružile mnoge kompanije, a sve u cilju solidarnosti u borbi protiv raka dojke i prikupljanja sredstava za adaptaciju i sanaciju postojećih ginekoloških ambulanti širom Srbije.

Javne ličnosti, među kojima su bili Miloš Milovanović, Miki Perić, Jelena Blečić, Željko Vasić, Ivana Selakov, Darko Radovanović, Aleksandar Karadjordjević, Katarina Rebrača..., i ovog puta su dale podršku Dobrotvornom Fondu.

Formirano je pet timova, koji su se borili za simboličnu nagradu. Najbolje vreme i pobedu ostvario je tim „S Medija“ na čelu s pevačem Željkom Vasićem.
Već 28. septembra u Ušće Shopping Centru, Fond će započeti projekat "Pink Ribbon Shopping Month“, koji će trajati do kraja meseca, u saradnji sa Fondacijom NJ.K.V. Princeze Katarine, Ministarstvom zdravlja, Gradskim sekretarijatom za zdravlje, Ušće Shopping centrom i B92 medijskom kućom.

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Sanja Knežević

Pogledajte još