U ŠESTOJ DECENIJI stala na ludi kamen: Udala se zvezda srpskih rijaliti programa!

Dragana Šarić (52), poznatija kao Bebi Dol, juče po podne sklopila je građanski brak sa svojim dugogodišnjim dečkom Aleksom, koji je američkog porekla. Poznatu pevačicu i njenog izabranika venčao je matičar u jednoj beogradskoj opštini u prisustvu svedoka, a zatim su novopečeni mladenci organizovali svadbeno veselje za tridesetak gostiju.

Jedva našli matičara
- Bivša učesnica rijalitija „Farma“ i „Dvor“ pet godina se zabavljala s Aleksom i uspešno su krili vezu od očiju javnosti. Oni su se na ovaj veliki životni korak odlučili samo dva dana pred venčanje, pa su imali problema da pronađu matičara. Kada je jedan čuo njihovu životnu priču, bez razmišljanja je pristao da ih venča. Čim su to ugovorili, Aleks je iste sekunde organizovao da njegovih 15 prijatelja dođe iz Amerike na žurku i oni su prvim letom doputovali u Beograd. Bebi je za kumu uzela dugogodišnju prijateljicu, a svadbeno veselje organizovala je na jednom privatnom posedu na Dorćolu - rekao je naš izvor i dodao da je pevačica za ovu priliku ponela tri kreacije.

Triput se presvlačila
- Bebi se tri puta presvukla i zaista je odabrala predivne svečane haljine, dok joj je za frizuru bio zadužen njen drug i poznati beogradski frizer Zoran Čumura. Fešta je bila intimna, ali vrlo opuštena i vesela jer Bebi preživljava najsrećnije trenutke u životu - kazao je naš izvor.

Kako bi nam prenela utiske s venčanja, pozvali smo novopečenu mladu, ali ona nije želela da ovim povodom daje izjave. Inače, mediji su Bebi Dol u toku dugogodišnje karijere povezivali s mnogim muškarcima, ali je ona jedino priznala veze s pevačem Masimom Savićem i Goranom Vejvodom. Pevačica je otkrila da je Goran bio njena prva velika ljubav. Samo dva dana nakon raskida s njim spakovala je kofere i otišla u Kairo. Želela je da u zemlji gde je živeo njen pradeda ostane mesec dana, ali se zadržala nekoliko godina.

Izvor: Kurir

Pogledajte još