4 kvaliteta koje muškarci očekuju od devojke

0

Ako ste singl i pitate se šta poželjni muškarci zaista traže od partnerke evo dobrih vesti: mnogo je jednostavnije nego što mislite.

Povodom Nacionalnog dana singl osoba (da, u Americi postoji i taj praznik) Match.com je iskopao neke statistike iz istraživanja 2013. godine, koje je ispitivalo oko 5.000 muškaraca šta je to što traže od potencijalne partnerke.

I iznenadićete se da izgled nikako nije zauzeo prva mesta na listi.

Zapravo, 98 procenata muškaraca reklo je da im je potreban neko ko ih poštuje, 97 procenata je navelo da želi nekog kome mogu da veruju, 95 procenata nekog da sasluša njhove želje i potrebe a 91 nekoga sa smislom za humor.

Ova četiri atributa pobedila su fizičku privlačnost koju želi 89 posto muškaraca. Dakle, da, fizički izgled i dalje je veoma bitan, ali i pored toga singl momci su željni nekih dubljih kvaliteta. I da, možda su vas ubedili u to da se muškarci plaše usešnih žena, ali to ne može bit dalje od istine. Njima zapravo imponuju obrazovane, pametne žene sa karijerom.

90 posto muškaraca bi se zabavljalo sa ženom koja ima bolju platu od njihove, 86 procenata bi bilo sa ženom koja je obrazovanija od njih, a 87 procenata sa ženom pametnijom od sebe.

Zato sledeći put kada odete na dejt koji ne može biti gori, imajte u glavi ovu statistiku. Tamo negde postoje sjajni, poželjni, singl muškarci koji traže iste stvari kao i vi.

Izvor: Cosmopolitan

Foto: yayimages.com/ilustracija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.