RADNICI U ŠOKU: Sigurnosne kamere zabeležile nešto neobjašnjivo! (VIDEO)

Radnici policijske stanice u Espanoli u Novom Meksiku, uvereni su da napokon saznali ko je odgovoran za brojne misterije u njihovoj zgradi. Ni manje ni više nego-DUH.

Bezbednosne kamere u policijskoj stanici su u subotu uveče zabeležile zaista nešto neobično - nekakvo stvorenje koje je koračalo poput čoveka kroz dvorište stanice.

"Prvo sam pomislio da se nekakva mušica naslonila na kameru, možda moljac, ali onda sam primetio da ta figura ima noge, da je čovek", rekao je novinarima policajac Karl Romero, koji je bio u stanici kada je snimljen navodni duh.

Romero je novinarima ispričao i to da se u stanici od prvog dana odvijaju neobjašnjivi fenomeni, kao i da su mnoge njegove kolege doživele nešto od čega su se ježili.

Tako su neki policajci viđali neobične prizore u predvorju zgrade sagrađene 2006., a neki su osećali da im nevidljivo biće diše za vrat.

Zgrada, piše "Indepentent",nije na groblju i u njoj nikada nije bilo žrtava, a policajci tvrde da je u tom području bilo nerazrešenih ubistava.

Izvor: mondo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.