Džentlmenska vožnja sa razlogom

Ove godine događaj je realizovan kao pilot projekat pod nazivom „Vožnja sa razlogom“, sa ciljem da se podigne svest o ovoj teškoj bolesti kako kod stručne javnosti tako i kod naših sugrađana. Oko 40-ak motorcikala različitih godina proizvodnje, defilovali su Ulicom kralja Milana, Nemanjinom i Karađorđevom ulicom, zatim napravili krug oko Kalemegdana da bi svoju vožnju završili na Topličinom vencu. Skupu su se odazvali beogradski vespa klubovi „Beograd“, „Vespasian“, „WeRideEverywhere”, Organizacije „BJBikers”, kao i ljubitelji oldtajmera među kojima su bili Triumph i Moto Guzzi iz 1980. godine.

(old_image)

Iz beogradske organizacije „Gentlmen’s ride“ poručuju da je ovakav odaziv za njih podstrek da sledeće godine događaj podignu na viši nivo i uključe sve relevantne institucije i ciljne grupe, kao i da Beograd ucrtaju na svetskoj mapi Gentlemen’s ride organizacije.

Beogradski džentlmeni današnju vožnju su posvetili svim našim sugrađanima, a prikupljenu donaciju će proslediti Institutu za onkologiju.

(old_image)
Pogledajte još